28 / 03 / 2024

Altınlarını bozduranlar konut alıyor

Altınlarını bozduranlar konut alıyor

Altın fiyatlarındaki dalgalanma ve dövizdeki yükselişin, birikimini değerlendirmek isteyenleri gayrimenkul alımına yönelttiğini söyleyen Mustafa Baygan “Dövizini, altınını bozduran yatırımcı orta ve ortanın üzeri değerdeki konutlara yöneldi'' dedi

Kadınların gayrimenkule ilgisi giderek artıyor!

Emlakjet tarafından açıklanan resmi verilere göre kadınların erkeklere oranla daha fazla konut arama yaptığı ortaya çıktı. İşte tek tek açıklanan o veriler...

'Elimizdeki altınları satalım mı?' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Tarihi zirve için rakam verdi!

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırdı. Elinde altını olanlar ''altınlarımızı satalım mı?'' sorusunu araştırırken, İslam Memiş'ten yanıt geldi. 

Yastık altında altını olanları sevindirecek gelişme!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yastık altı altınlar hakkında oldukça dikkat çekici bir analizde bulundu ve bu altınların ekonomiye kazandırılma yöntemlerini ayrıntılı bir şekilde ele aldı. 

Yastık altında altını olanlar dikkat! Harekete geçiliyor

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya geldi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yeni adımlar atılacağı ifade edildi.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Altını olanlar dikkat! Sakın bu tarihten önce satmayın. Büyük zarar yaşarsınız

Elinde altını olan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Yastık altındaki altınlarınızı sakın bu tarihten önce satmayın.

24 ayar altına kota getirildi! Altın yatırımcılarının ağzı açık kalacak! Yastık altında altını olanlar hemen baksın!

Altın takı ithalatına getirilen yüzde 20'lik verginin ardından külçe altın ithalatında aylık kota getirildi. Bu uygulama ile yastık altındaki altınların çıkarılması için kampanyaların düzenlenmesi gerektiğini belirtiyor.

Köşede altını olanlar kesinlikle bu tarihi beklesin! İslam Memiş altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken yatırımcılar kar etmek için altınlarını satıp satmama konusunda kararsız kaldı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son durumu değerlendirerek, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...

Aman dikkat! Hemen buraya bakın, sahte altın satın almış olabilirsiniz!

Son dönemde altın fiyatlarındaki yükseliş, dolandırıcıların dikkatini çekti ve düğün sezonunun başlamasıyla birlikte piyasada sahte altınların sayısı artmaya başladı. Peki, gerçek olmayan altınları nasıl ayırt edebiliriz? İşte, mağdur olmamak için dikkat etmemiz gereken önlemler...

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altınlarını bozduranlar konut alıyor Haberi

Altınlarını bozduranlar konut alıyor

Tüm zamanların tasarruf aracı olarak görülen altın ve dövizin yerini başka yatırım araçları almaya başladı.


Altın fiyatlarındaki dalgalanma yatırımcıyı iyi bir yatırım aracı olarak gördüğü altından uzaklaştırdı. Dolar ve euro’da yükseliş ve altının artık cazip yatırım aracı olmaktan çıkması birikimini değerlendirmek isteyenleri gayrimenkul alımına yöneltti.


Konutun ilk sırada yer alan yatırım aracı konumunda olduğunun altını çizen uluslararası danışmanlık devi ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Altın yatırımcısı sürekli düşüş karşısında zarar yazıyor ve biran önce çıkmak istiyor. Döviz yatırımcısı da iyi para kazandı ve bu parayı daha iyi değerlendirecek pozisyon yaratmak için arayışı içerisinde. Bu ikisi birleşince ‘konut’ her zaman ilk sıralarda yer alan yatırım aracı. Marka projelerin yani yıllardır tüketiciyi üzmemiş ve zamanında kaliteli teslimat yapanların tercih edildiğini görüyoruz. Bu...