29 / 03 / 2024

altınok öz marmaray

altınok öz marmaray

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı devam Marmaray projesinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Altınok Öz, çalışmalar sırasında Kartal halkının mağdur olmaması için önlemlerin alınmasını istedi.

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şecaettin Arda Altınok ABD’de hangi şirkette çalıştı? Türkiye’de ve ABD’de hangi görevlerde bulundu?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şecaettin Arda Altınok hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı? İşte Şecaettin Arda Altınok ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Altınözü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Altınözü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Altınözü sosyal konut projesi...

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de Eyüp Arda Altınok tarafından kuruldu.

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de Eyüp Arda Altınok tarafından kuruldu.

altınok öz marmaray Haberi

altınok öz marmaray


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı devam Marmaray projesinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Altınok Öz, Yunus Mahalle Muhtarı Ahmet Soylu ve Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen'le birlikte yapılan çalışmaları yakından inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Altınok Öz, çalışmalar sırasında Kartal halkının mağdur olmaması için önlemlerin alınmasını istedi. Gerekli önlemlerin proje sırasında alınması gerektiğini belirten Başkan Altınok Öz, “Çalışmaya başlamadan önce, ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin tespit edilmesi gerekirdi. Yakınlarda çok sayıda ev var. Vatandaşların can ve mal güvenliği düşünülmüş olmalıydı ” dedi.




Kartal...