20 / 04 / 2024

Altınoluk Confor kayseri

Altınoluk Confor kayseri

Ödül Yapı tarafından Balıkesir Altınoluk'ta hayata geçirilen Altınoluk Confor projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 228 bin TL'den başlıyor.

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Koza Altın, Kayseri'de altın madeni için 21 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Koza Altın İşletmeleri, Kayseri'de 21 milyon TL bedelle yeni altın madeni ruhsat sahası satın aldı. Şirket, madencilik portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Türkiye için sevindiren gelişme! Altında dev keşif

Koza Altın'ın Kayseri Kaşköy projesinde devam eden çalışmalar sonuç veriyor. Yapılan açıklamaya göre, piyasa değeri 1,2 milyar dolar olarak hesaplanan yeni altın rezervleri bulundu. Yeni keşfin, 2024 yılında üretime alınması ve bilançoya katkı vereceği düşünülüyor.

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edremit'teki zeytinlik alan 35 yıllığına 26.3 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Vakıf Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde bulunan zeytinlik alanını 35 yıllığına 26 milyon 344 bin TL'ye kiraya veriyor.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Kayseri Aksubağları alt gelir TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesinde yer alan 3 adet konut bugün satışa çıktı.

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları alt gelir başvuruları 13 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları alt gelir 2020 projesi 13 Ocak tarihi itibariyle satışa çıkacak.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kayseri Aksubağları mahallesinde yer alan alt gelir grubu konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kayseri İncesu alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Altınoluk Confor kayseri Haberi

Altınoluk Confor kayseri

Balıkesir Altınoluk'ta Ödül Yapı imzasıyla hayata geçirilen Altınoluk Confor projesi 4 bloktan meydana geliyor. Projede 2 blok 3+1, diğer 2 blok ise 4+1 şeklinde tasarlandı.


Altınoluk Confor projesinde toplam 72 adet daire bulunuyor. Projede konut satışları başladı.


3+1 bloğunda yer alan daireler 2016 sonunda teslim edilirken, 4+1 bloğunda yer alan daireler ise 2017 Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Proje şehir merkezine ve OSB'ye yakın bir konumda yükseliyor. Altınoluk Confor'un imkanları arasında, çocuk oyun alanları, mini basketbol ve futbol sahası, kamelyalar,toplantı salonu, görüntülü diafon ve güvenlikli bina girişi yer alıyor. 


Balıkesir Altınoluk Confor projesinde yer alan dairelerin fiyatları 228 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Ödül Yapı iletişim;

Web: http://www.odulyapi.com/

Tel: 0532 232 22...