25 / 04 / 2024

Altınşehir Başakşehir

Altınşehir Başakşehir

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yaklaşık 120 bin 500 dönümlük bölgeye ilişkin imar kararını kabul etti

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Altın çakıldı! Altını olanlar dikkat! 1 çeyrek altın bugün ne kadar? 11 Kasım 2023 Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları adeta çakıldı. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe imza atan altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarını araştyırıyor. Peki 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 11 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

Analistlerden flaş altın açıklaması. Altının zirveye vuracağı tarih verildi

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından ihtiyacı olan vatandaşlar altın almaya başladı. Altın fiyatlarındaki düşüşün devam edip etmeyeceği merak ediliyordu ki analistlerden flaş bir değerlendirme geldi. Altında zirve için tarih verildi.

Altın vize ile hemen İspanya’ya gidebilirsiniz! Detaylar haberde!

Türk vatandaşları İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına büyük ilgi gösteriyor. 2017 yılından beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes şirketi, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.

Altın bilezik fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler kuyumculara fırladı! 17 Mayıs Çarşamba altın bilezik fiyatları 

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları düşüşe geçerken, altın bilezik fiyatları çakıldı. Bu rakamı görenler  kuyumculara fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 17 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Çiftçiler müjde! Başak traktör fiyatları peş peşe açıklandı! İşte yeni fiyat tablosu...

Bahçesine traktör almak isteyen çiftçiler Başak traktörün fiyatlarını sorguluyor. Başak traktör mayıs ayı fiyatlarını açıkladı. İşte güncel fiyat tablosu...

Altın fiyatlarında akılalmaz yükseliş! Gram altın resmen uçuşa geçti! 

Altın yatırımcısı yeni güne mutlu başladı. Altın fiyatları dün akşam açıklanan Fed faiz kararı ile rekor seviyelere ulaştı. Peki, 4 Mayıs Perşembe günü güncel gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet, ata, tam altın fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

İslam Memiş'ten altın satmayın uyarısı! Altın bu ayda bakın ne olacak?

Altın fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar altın bozdurmaya başladı. Ancak İslam Memiş’ten uyarı gecikmedi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı olan İslam Memiş, yaptığı başarılı tahminler sayesinde altına yatırım yapan vatandaşlar arasında oldukça popüler bir yere sahip.

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Altınşehir Başakşehir Haberi

Altınşehir Başakşehir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda Başakşehir ilçesine bağlı Altınşehir Güvercintepe mevkisinde 120 bin kişinin yaşadığı 3 bin 500 dönümlük bölgeye ilişkin imar kararı, oy birliği ile kabul edildi.

Alınan kararla Başakşehir'e bağlı Güvercintepe mevkisindeki konutların yıkılıp yeniden yapılması için de imar artış hakları, 500-1000 metrekare arasındaki parsellerde imar artış yüzde 15 olurken, 1000-2000 metrekare arası parsellerde yüzde 20, 2000-5000 metrekare arası parsellerde yüzde 30, 5000 metrekareden  büyük parsellerde ise  yüzde 40 imar artışı...