29 / 03 / 2024

Alto Gayrimenkul Yapı adres

Alto Gayrimenkul Yapı adres

Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alp Göl ve Gökhan Yusuf Sarımsakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Lokasyon Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lokasyon Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Yakup tarafından kuruldu.

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Baran, Muhammed Yeniay, Can Bayraktar ve Özgür Garip Özdemir ortaklığında kuruldu.

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Kaya tarafından kuruldu.

Canay Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Canay Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Paralı tarafından kuruldu.

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Bayraklı tarafından kuruldu.

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında kuruldu.

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Duru ve Ferdi Küksar tarafından kuruldu.

Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Baranlar Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baranlar Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Ozan Karataş ve Hakan Karataş ortaklığında kuruldu.

Kabadayı Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabadayı Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Gökçe Şavur tarafından kuruldu.

Alto Gayrimenkul Yapı adres Haberi

Alto Gayrimenkul Yapı adres

Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alp Göl ve Gökhan Yusuf Sarımsakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu. Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü bina sosyal ve ticari tesislerin inşası ile yine bu alanda içindeki kültür varlıkların korunma altına alınması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Hacimimi Mahallesi, Vekilharç Sokak,...