29 / 03 / 2024

altunizadde konutların metrekare fiyatları

altunizadde konutların metrekare fiyatları

Üsküdar’da hayata geçirilen dev projeler ilçenin gözde semti Altunizade’nin yıldızını parlattı. Son yıllarda büyük rağbet gören Altunizade’de metrakare fiyatları yüzde 100 arttı.

Rusya'da sosyal konutların metrekare fiyatı yüzde 4 arttı!

Rusya İnşaat Bakanlığı’nın, sosyal yardım kapsamındaki konut alımları için belirlediği standart konut metrekare fiyatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yüzde 4 arttı.

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı! Metrekare fiyatları 30 bin TL'den başlıyor! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Esenyurt'ta yükselen Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı. 2 bloğun inşaatının tamamlandığı projede erken teslim hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Kamu konutlarının 2023 kira bedelleri açıklandı! Metrekaresi kaç TL oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Milli Emlak Genel Tebliği, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Türlerine göre kamu konutlarının metrekare kira bedeli ne kadar oldu?

İzmir Urla’da konutların metrekare fiyatları 30 bin TL'ye çıktı!

Egenin incisi İzmir’in dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Urla’da da konutların metrekare fiyatı 12 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor.

Fikirtepe'de konutların metrekare fiyatı 10 bin lira seviyesinde!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkam Nazmi Durbakayım, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. Durbakayım, Fikirtepe’de metrekare birim fiyatının bin lira seviyesindeyken bugün 10 bin lira seviyesine çıktığını dile getirdi.

Konutların metrekaresi 56 lira ile 2 bin 569 lira arasında değişecek!

Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği kapsamında 2018'de uygulanacak bina inşaat metrekare bedelleri belirlendi. Buna göre gelecek yıl konutların metrekaresi 56 lira ile 2 bin 569 lira arasında değişecek..

Rusya'da yeni konutların ortalama metrekare fiyatı açıklandı!

Rusya İnşaat Bakanlığı'nın belirlediği yeni konutların ortalama metrekare fiyatlarıma göre en pahalı konutlar Moskova'da

Kozyatağı'nda markalı konutların metrekaresi 10 bin TL'ye çıktı!

Kozyatağı özellikle son yıllarda konut geliştiricilerinin çekim merkezi konumuna yükseldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre bölgede konutların metrekare birim fiyatları 6 bin TL ile 10 bin TL arasında değiştiğini söyledi.

TOKİ Karaman İşçi Konutları'nda metrekare tartışması!

TOKİ tarafından Karaman'da Organize sanayi çalışanları için yapılan konutların metrekaresi tartışma yarattı. TOKİ'den ev alan vatandaşlarla yapılan görüşmelerde, 2 + 1 evlerin net olarak 85 metrekare olarak bildiklerini söylediler.

Başakşehir'de konutların metrekaresi 4 bin TL oldu!

Mega yatırımların yanı sıra markalı konut projelerinin adresi olan Başakşehir'de 5 yılda 120 milyar dolara ulaşan değer oluşacak. Minimum değeri 190 bin lira olan konutların 2,5 milyon liraya kadar çıktığı ilçede metrekare fiyatları 4 bin lira seviyesini çoktan aştı.

Kamu konutlarının 2017 aylık kira bedelleri belirlendi!

Kamu konutlarının aylık kira bedelleri belirlendi. Yurt içindeki kaloriferli konutlarda aylık kira bedeli metrekare başına 3,73 lira olacak.

altunizadde konutların metrekare fiyatları Haberi

altunizadde konutların metrekare fiyatları

İstanbul için kullanılan "Taşı toprağı altın" deyimi son dönemde yıldızı parlayan Altunizade mahallesi için geçerli oldu. Marmaray, ÜsküdarÇekmeköy metro ve kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirildiği Üsküdar'ın merkezi konumundaki Altunizade'de emlak fiyatları yüzde 100 oranında arttı. 19'uncu yüzyılın ikinci yarısında Altunizade İsmail Zühdi Paşa tarafından kurulan ve bu isimle anılan mahalle, Üsküdar ilçesinin emlak fiyatlarında rekortmen bölgesi haline geldi. Kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eski dairelerin 'yok' sattığı bölgede, yeni projelerin metrekare fiyatları ise 10 bin liraları görmeye başladı.


MARMARAY DOPİNGİ

İnşaat yapacak boş arsanın olmadığı bölgenin yıldızı Marmaray'ın bitmesiyle parladı. Üsküdar'da sahil bölgeleri prim patlaması yaşarken Altunizade ve diğer mahalleler ise geleceğin prim merkezleri haline geldi. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, yapılan altyapı yatırımlarının zaten yatırımcının gözdesi olan Üsküdar ve bölgesini...