23 / 04 / 2024

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat adres 

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat adres 

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altunöz tarafından kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Hybridarc Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hybridarc Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Yıldız tarafından kuruldu.

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bağcılar’da Muhammed Baki ve Şükrü Aküzüm ortaklığında kuruldu.

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzün’de Ahmet Serhat Çelikkanat ve Fatma Çelikkanat tarafından kuruldu.

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Buğra Erenler, Murat Erenler ve Oğuzhan Yeniçeri tarafından kuruldu.

Wabi Danışmanlık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Wabi Danışmanlık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Kepenek Kızıltan tarafından  kuruldu.

Maksim Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Maksim Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Nil Tüzün tarafından kuruldu.

Muhit Mimarlık İnşaat Danışmanlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhit Mimarlık İnşaat Danışmanlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Çağlar Çınar, Gürbüz Aslan  ve Melih Aslan tarafından kuruldu.

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Güler Görgün tarafından kuruldu.

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıkyö'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kutluakdoğan ve Murat Özülkü ortaklığında kuruldu.

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altunöz tarafından kuruldu.

Ten Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ten Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Görmüş tarafından kuruldu.

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat adres  Haberi

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat adres 

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altunöz tarafından kuruldu.

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. MİMARLIK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak....