26 / 04 / 2024

Amad Gayrimenkul Kartal Wings satılık

Amad Gayrimenkul Kartal Wings satılık

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün İstanbul Kartal'da yer alan gayrimenkullerinin KDV hariç değerlerinin toplamı 207 milyon 235 bin TL, KDV dahil ise 244 milyon 537 bin TL olarak belirlendi.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lalezer Sevilmiş  tarafından kuruldu.

İstanbul Kartal'da icradan satılık 90 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, İstanbul Kartal'da yer alan 90 gayrimenkulü 41 milyon 255 bin TL'ye satıyor...

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

Amad Gayrimenkul Kartal Wings satılık Haberi

Amad Gayrimenkul Kartal Wings satılık

Kartal Wings projesinde banka kredili konut satışlarında yüzde 0,97 faiz oranına 120 ay vade ve yüzde 0,72 faiz oranına 60 ay vade yapılıyor. Ayrıca piyasa standartlarının altında kredi imkanı sunuluyor. 


Amad Gayrimenkul ve inşaat sektörünün deneyimli firması Umran Yapı ortaklığı ile inşa edilen Kartal Wings’te sağlık çalışanları için özel bir kampanya uygulanıyor; kampanya bünyesinde, mevcut indirime ek olarak %5 artı indirim imkanı sağlanıyor; bunun yanı sıra, banka kredili konut satışında düşük faiz avantajı ve uzun vade imkanı
sunuluyor. 

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne iki kilometre uzakta bulunan Kartal Wings projesi merkezi konumu, konforlu ve geniş daireleri, özgün mimarisi, ulaşım ağlarına yakınlığı, sosyal donatıları ve 8.500 metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çekiyor.

 

2+1 Daireler 480 bin TL‘den Başlayan Fiyatlarla Satışta!


Yüzde 0,97...