25 / 04 / 2024

Amara Dolce Vita

Amara Dolce Vita

Antalya’nın en gözde otellerine sahip Kilit Hospitality Group  (KHG) işletmesindeki Amara Dolce Vita Luxury otelde Mega Aquapark geliyor. Mega Aquapark için proje çalışmalarına başlandı.

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatı! Yeni proje!

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatları devam ediyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Casa Vita Mogan’da 21 villa bulunuyor.

Teos Vita satışta! Yeni proje! 

Teos Vita projesinde villa satışları başladı. İzmir Seferihisar'da yükselen projede ikiz ve müstakil villalar yer alıyor. Peki Teos Vita'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Geniş villaları, özenle detaylandırılmış peyzajı ve konforu hissettiren yaşam alanlarıyla Büyükçekmece'de yükselen Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Amara İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amara İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Hannan tarafından kuruldu.

Vita Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vita Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Taşdemir tarafından kuruldu.

Dolce Mimarlık Mobilya Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Dolce Mimarlık Mobilya Ticaret  Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL  sermaye bedeli ile Cüneyt Altuntaş tarafından kuruldu.

Vita Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vita Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Çağla  Genç Osman Burhanedd Kalkan tarafından kuruldu.

Selçuklu Arma Vita’da teslimler Aralık 2020’de!

Konya Selçuklu’da inşa edilen Arma Vita Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. Evlerin anahtar teslimleri ise Aralık 2020’de yapılacak.

Vita Loft Buca projesinde yaşam başladı!

Sevinç Yapı tarafından hayata geçirilen Vita Loft Buca projesinde yaşam başladı. Projede 276 adet daire yer alıyor...

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Gülderen tarafından kuruldu. 

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Vita Loft Buca'da ayrıcalık yarattı!

Sevinç Yapı imzası ile Buca'da hayata geçirilen Vita Loft, yatırımcısına ciddi kar marjı sunuyor. Buca'nın en büyük projesi olma özelliğini taşıyan projede 276 daire yer alıyor..

Amara Dolce Vita’ya Mega Aquapark geliyor!

Antalya’nın en gözde otellerine sahip Kilit Hospitality Group  (KHG) işletmesindeki Amara Dolce Vita Luxury otelde Mega Aquapark geliyor. Mega Aquapark için proje çalışmalarına başlandı.

Amara Dolce Vita Haberi

Amara Dolce Vita

Antalya turizminin en görkemli çocuk ve aile konseptine yönelik projeleri arasında yer alması planlanan  Mega Aquapark, deneyimli firmalardan Polgün Aquapark tarafından dizayn ve inşa edilecek.  

Mega Aquapark projesinin 4,5 milyon liraya mal olması ve 2018 yaz turizmine yetiştirilmesi hedefleniyor. Amara Dolce Vita Luxury’de çocuklu aileler için “Pirates of Olympus / Olimpos’un Korsanları” adlı Mega bir Aquapark inşa ediliyor.

Aquapark’ta 1500 metrekarelik büyük bir havuz bulunuyor. Aquapark’ta toplam 4000 metrekarelik aktivite alanı içinde ana havuz alanı dışında, çeşitli su oyunlarının olduğu  “Splash Zone”, yalnızca 1-4 yaşında olan minik misafirler için özel tasarlanan “Baby Pool”, yiyecek-içecek köşeleri ve Mini Club aktiviteleri de...