25 / 04 / 2024

amasya sanayi sitesinde satılık fabrika

amasya sanayi sitesinde satılık fabrika

Amasyalı işadamı Hasan Ali Cesur, Amasya Küçük Sanayi Sitesi sahasında 10 yılı aşkın süredir atıl durumdaki 64 bin metrekare kapalı alana sahip toplam 116 bin metrekarelik alandaki iplik fabrikasını satın aldıklarını açıkladı...

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Belediyeden büyük fırsat! Sanayi sitesinde 13 arsa satacak!

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 13 adet arsayı satışa çıkardı. 

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Bulvar 9 Sanayi'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Geleceğin sanayi sitesinde teslimler iki ay sonra başlıyor! 

Sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta geleceğin sanayi sitesi hayata geçiriliyor. Bulvar 9 Sanayi adıyla yükselen projede 113 ünite bulunuyor.

Konya'da iklim dostu sanayi dönüşümü gerçekleşiyor!

Konya'da inşa edilen sanayi sitesinde inceleme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim dostu sanayi siteleri hakkında açıklamada bulundu. 

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Demir Grup tarafından Çorlu OSB'de yapılan Demir Ekosan'da inşaat çalışmaları başladı. Sanayi sitesinde yer alan dükkanların 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Amasya'nın 20 yıllık hayali çılgın proje hayata geçti!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Amasya’nın 20 yıllık hayali olan çılgın proje hayata geçti. Şehir merkezinden geçen Yeşilırmak’ı kauçuk bir bentle şişiren proje ile adeta bir taşla üç kuş vuruldu'' diye konuştu.

Tokat sanayi sitesinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesinin yeni yerine taşındığını ve tapusunu aldıklarını belirterek "Mevcut sanayi alanını da kentsel dönüşüm alanı olarak değerlendireceğiz" diye konuştu. 

Gölcük Sanayi Sitesi'nde taşınma başladı!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hayata gerçekleştirdiği Sanayi esnafı yeni sanayi sitesinde yer alan dükkanlarına taşınmaya başladı.

Amasya'ya 55 milyon liralık yatırım!

Amasya Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'ne 55 milyon liralık yatırım yapacak 10 yeni firmanın 1015 kişiye istihdam etmesi bekleniyor. 

Amasya Merzifon OSB'ye 10 yeni fabrika kurulacak!

Amasya'nın Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni yatırım yapılacak. Toplam 55 milyon TL’ye kurulacak 10 fabrikayla binden fazla kişiye istihdam imkanı sağlanacak.

amasya sanayi sitesinde satılık fabrika Haberi

amasya sanayi sitesinde satılık fabrika


Amasyalı işadamı Hasan Ali Cesur, Amasya Küçük Sanayi Sitesi sahasında 10 yılı aşkın süredir atıl durumdaki 64 bin metrekare kapalı alana sahip toplam 116 bin metrekarelik alandaki iplik fabrikasını satın aldıklarını açıkladı.


İşadamı Mehmet Top ile birlikte yaklaşık 10 milyon dolara işadamı Hayyam Garipoğlu’ndan satın aldıkları fabrikayı tekrar Amasya ekonomisine kazandırmayı amaçladıklarını, yurt içinin yanı sıra yurt dışı ortak yatırımlara da açık olduklarını belirten Hasan Ali Cesur, “İki ayrı grupla görüşme halindeyiz. Birincisi Kuveytli bir yatırımcı. Doğalgaz dönüşümü üzerine bir yatırım düşünüyor. İkincisi Amerikalı bir yatırımcı. Led ürünleri ve armatür üzerine bir yatırım söz konusu. Onlarla bir ortaklık anlaşması ve fizibilite çalışmalarını devam ettiriyoruz” diye konuştu.


Cesur, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON)...