19 / 03 / 2024

Gölcük Sanayi Sitesi'nde taşınma başladı!

Gölcük Sanayi Sitesi'nde taşınma başladı!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hayata gerçekleştirdiği Sanayi esnafı yeni sanayi sitesinde yer alan dükkanlarına taşınmaya başladı.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hayata gerçekleştirdiği  Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm projesi tamamlanmış bu kapsamında dükkanların anahtarları ve iskanları bir bir hak sahiplerine teslim edilmişti. Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, sanayi esnafı yeni sanayi sitesinde ki dükkanlarına taşınıyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan Yeni Sanayi Sitesine taşınan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler, bol kazançlar diledi. Başkan Ellibeş yeni sanayi sitesine taşınan esnafları tek tek ziyaret ederek talep ve önerilerini yerinde dinledi. Sanayi esnafı başkan Ellibeş’e memnuniyetlerini dile getirirken, bu zamana kadar göstermiş olduğu çabalardan ve emeklerinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ Gölcük Yeni Sanayi Sitemizin yapımını tamamladık ve işyeri sahiplerine anahtarlarını teslim ettik. Artık mevcut sanayideki esnaflarımız ve Gölcük’ün çeşitli bölgelerinde bulunan ve sanayiye taşınması gereken esnafımız ile oto galericilerimiz, modern, her şeyiyle çalışmaya elverişli işyerleri, yolları ve altyapısıyla yeni sanayi sitemizde hizmet verecekler. Bizlerde yeni sanayi sitesine taşınan esnaflarımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinliyoruz. Gölcük artık daha modern ve çağdaş bir sanayi sitesi ile bölgenin taleplerine karşılık verecek. Sanayi esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.


Geri Dön