11 / 05 / 2024

Amsterdam köprü yenileme

Amsterdam köprü yenileme

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da çökme riski bulunan bin 616 köprü yenilenecek. Amsterdam Belediyesi 39 köprüyü daha yakından incelemeye alacak.

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Amsterdam'daki bin 616 köprü 2 milyar euroya yenilenecek!

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da çökme riski bulunan bin 616 köprü yenilenecek. Amsterdam Belediyesi 39 köprüyü daha yakından incelemeye alacak.

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileme çalışmaları başladı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asfalt dökme çalışmaları başladı. Köprüye mastik asfalt dökme işlemi başlarken, asfalt çalışması havadan görüntülendi.

Ankara Talatpaşa Köprüsü yenileniyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında, Talatpaşa (Cebeci) Köprüsü’nü yenileme çalışmaları nedeniyle Talatpaşa Bulvarı’nın bir bölümü, 25 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Malatya'nın 5 ilçesine 7 köprü!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yaptığı değişim, dönüşüm yenileme çalışmaları kapsamında, yıllardır yapılmayı bekleyen köprüleri de Malatya’ya kazandırmaya devam ediyor.

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri onarılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde asfalt yenileme ve onarım çalışması ve sessiz asfalt serimi yapacak.

Üsküdar Libadiye Köprüsü yenileniyor!

Üsküdar'daki Libadiye Köprüsü'nde yenileme çalışmaları başladı.120 gün sürecek çalışmalar kapsamında sürücülerden Ünalan ve Esatpaşa köprülerini kullanmaları istendi.

Amsterdam köprü yenileme Haberi

Amsterdam köprü yenileme

Rıhtım ve köprü tadilatı için yüz milyonlarca Euro’luk bütçe hazırlanıyor. Karar Gazetesi'ne göre, uzun vadeli yenileme çalışmaları 2 milyar Euro’ya mal olacak. Trafikten sorumlu Amsterdam Belediye Başkan Yardımcısı Sharon Dijksma’nın hazırladığı plana göre, kentteki köprü ve rıhtımlar ihmal edildi.

Daha çok yeni projelere ağırlık verilen 100 yıldan eski olan köprü ve rıhtımlara gerekli bakım yapılmadı. Raporda, Amsterdam’daki köprülerin yönetim ve bakımının yetersiz olduğuna vurgu yapıldı. Geçen yıl denetimi yapılan köprülerden 6’sının trafiğe kapatılmasına karar verildi. Köprülerle ilgili ciddi önlemler alınacak. Amsterdam Belediyesi 39 köprüyü daha yakından...