25 / 04 / 2024

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde 14 gün boyunca Asfalt Yenileme ve Onarım çalışması ve Sessiz Asfalt Serimi yapacak.


Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde Asfalt Yenileme ve Onarım çalışmalarının; bu gece 23.00’te başlanarak, 4 Eylül 2016 Pazar günü 06.00’da tamamlanması planlanıyor. Büyükşehir ekipleri tarafından gerçekleştirilecek olan asfalt döküm çalışmaları, geceleri saat 23.00’te başlayacak ve sabah 06.00’da tamamlanmış olacak.


UZUN ÖMÜRLÜ

Böylece asfalt döküm çalışmalarının gündüz trafiğini kesinlikle etkilememesi amaçlanıyor. 23-00 ve 06.00 saatleri arasında trafik akışı ise yetkililerin açıklamasına göre; yan köprüler kapalı olacağı için, Haliç Köprüsü ana gövde üzerinden sağlanacak. Sabah 06.00 itibarıyla Haliç Köprüsü ve yan yolları ise tekrar İstanbul trafiğine tümüyle açık olacak.


Yenilenen asfalt, yoğun trafik akışına daha dayanıklı ve uzun ömürlü, sessiz; taş mastik asfalt özelliğinde olacak. Çalışma; Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü koordinasyonunda, Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nce gerçekleştirilecek.


Habertürk


Geri Dön