26 / 04 / 2024

Anadolu Caddesi üstgeçit

Anadolu Caddesi üstgeçit

Anadolu Caddesi’ne 7 üst geçit daha yapılıyor. Tamamı asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak tasarlanan üstgeçitler tamamlandığında, sadece Karşıyaka ve Çiğli bölgesindeki üst geçit sayısı 18’e yükselecek.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Hakkı Zade 1864 Anadolu yakasındaki ilk şubesini açtı!

Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet'te şubeleri bulunan Hakkı Zade 1864, Anadolu yakasındaki ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Bağdat Caddesi toparlanıyor!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda alışverişin kalbi Bağdat Caddesi'nde stok yüzde 38 düştü. Bölgede kentsel dönüşümünün azalması, binaların yenilenmesi ve TL üzerinden kiralamalar ile birlikte markalar yeniden mağaza açıyor...

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

İzmir Büyükşehir kaçak inşaat mı yapıyor?

Anadolu Caddesi’ndeki köprülü kavşak, Konak tramvayı, Kıyı Deniz Projesi ve son olarak da İnciraltı Kent Ormanı’nda yasa ve yönetmelikler dikkate alınmadan icraat yapıldı..

Meram Abdürreşit Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlandı!

Meram Belediyesi, ilçenin işlek caddelerinden biri olan Abdürreşit Caddesi’ndeki yol düzenleme çalışmalarını tamamladı. Bu caddenin devamında yer alan Hasanköy Caddesi’yle ilgili proje de 2017 yatırım programına alındı.

İzban hattı alt geçidi bitmedi!

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Anadolu Caddesi’ne bağlayacak 100 metrelik yol bir türlü yapılamadı. Büyükşehir Belediyesi’nin İZBAN hattının altına acilen geçit yapması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Alt geçit olmadığı 4-5 kilometre dolaşmak zorunda kalıyoruz” dedi.

Anadolu Caddesi üstgeçit Haberi

Anadolu Caddesi üstgeçit

Geçmiş yıllarda kentin en sıkıntılı karayolu aksları arasında yer alan Anadolu Caddesi’nin trafiği, tamamlanan ve devam eden yatırımlarla her geçen gün biraz daha rahatlıyor. Büyük Çiğli ve Harmandalı Karayolu alt geçitleri ile Ulukent Köprülü Kavşağı ve Evka 5 katlı kavşağını hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgede kesintisiz ulaşımı sağlarken, yaya üst geçitlerinin yapımına da ara vermeden devam ediyor. Bugüne dek sadece Karşıyaka-Çiğli bölgesinde 11 adet asansörlü ve yürüyen merpenli yaya üst geçidi inşa eden Büyükşehir Belediyesi, 7 üst geçidin yapımını da sürdürüyor. 


Başkan Kocaoğlu çalışmaları denetledi

Kentin dört bir yanında devam eden yatırımları yerinde incelemek üzere şantiye turları yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Anadolu Caddesi’ndeki üst geçit inşaatları hakkında da bilgi aldı. Karşıyaka Jandarma Komutanlığı, Karşıyaka Anadolu Lisesi, Çiğli...