24 / 04 / 2024

Anadolu Grubu bağış

Anadolu Grubu bağış

Anadolu Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 30 milyon lira bağışladığını açıkladı.

Anadolu Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 30 milyon lira destek!

Anadolu Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 30 milyon lira bağışladığını açıkladı.

Anadolu Grubu tarım, enerji ve gayrimenkul şirketlerini tek bir çatı altında topladı!

Anadolu Grubu'nun perakende, tarım, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren şirketlerinin aynı yönetim altında toplanacağı Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanlığına Demir Şarman seçildi.

Batı Anadolu Grubu’ndan 500 milyon TL’lik entegre tesis yatırımı!

atı Anadolu Grubu Söke’de dev bir entegre tesis için 500 milyon TL’lik yatırım yapacak. Grup, Türkiye’nin bu alandaki toplam ihracatının yüzde 10’unu tek başına karşılamayı hedefliyor.

Batı Anadolu Grubu 130 milyon euroluk fabrika inşa ediyor!

Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal," 2016'da grubun tarihindeki en büyük yatırıma başladık. 130 milyon Euro yatırımla Batısöke fabrikasının yanında sıfırdan 1,6 milyon klinker kapasiteli bir fabrika kuruyoruz" dedi.

TOKİ Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları yarın başlıyor!

316 adet konuttan meydana gelen Balıkesir Bandırma Edincik Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan daireler kurasız olarak satılıyor. TOKİ Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Viranşehir alt gelir grubu başvurusu!

Toplamda 112 dairenin altgelir için satışta olduğu projede taksitler 300 liradan başlıyor. İşte TOKİ Viranşehir alt gelir grubu başvurusu..

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu başvurusu!

240 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 82 bin 867 TL'den başlıyor. İşte Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu başvurusu...

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi!

1 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi...

TOKİ Hamitler 2. Etap Alt Gelir Grubu başvurusu ne zaman?

Hamitler 2. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Hamitler 2. Etap Alt Gelir Grubu başvurusu ne zaman?

TOKİ Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 1 adet konut açık satışa çıkarılıyor. İşte, TOKİ Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi..

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir grubu başvuru tarihleri!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sunulan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir grubu başvuru tarihleri...

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri!

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olara açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri...

TOKİ Hamitler 2. Etap Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri!

2 adet konutun açık satışa çıkacağı TOKİ Hamitler 2. Etap Alt Gelir Grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Hamitler 2. Etap Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri...

Anadolu Grubu bağış Haberi

Anadolu Grubu bağış

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Kovid-19’la mücadele sürecine grup şirketleriyle birlikte 30 milyon lirayı aşan miktarda kaynak ayırdıklarını bildirdi.

Anadolu Grubu tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na grup şirketlerinden Anadolu Efes, Coca-Cola İçecek, Migros ve Anadolu Isuzu’nun da desteği ile 5 milyon lira bağışlandığı kaydedildi.

Açıklamada, ayrıca Kovid-19’la mücadelede salgın sürecinin en başından beri toplumsal fayda yaratması planlanan çalışmalar hayata geçiren Anadolu Grubu'nun, salgından etkilenen kesimlere destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla tüm grup şirketleriyle birlikte 30 milyon lirayı aşan miktarda kaynak ayırdığı açıklandı.

Açıklamada görüşleri kullanılan Tuncay Özilhan, şu ifadeleri kullandı:

"Küresel bir sorun olan Kovid-19 konusunda bir yandan salgının yayılmasını önleyici tedbirler alınırken, bir yandan da ekonomimizin, işlerimizin ve hayatlarımızın sürdürülebilirliği için çok...