25 / 04 / 2024

anadolu sigorta nereye taşındı

anadolu sigorta nereye taşındı

Yeni binaya İş Kuleleri'nde faaliyet gösteren tüm Genel Müdürlük birimlerinin yanı sıra, Şişli Beytem Plaza'da faaliyet gösteren Kurumsal Sigortacılık Müdürlüğü, Risk Mühendisliği Müdürlüğü ve Oto Hasar Müdürlüğü de taşındı.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

İş Bankası belinizi büken vergilere ortak oluyor! MTV Ödemenizde indirim kampanyası sunuyor!

Vergilerin bel büktüğü günümüzde İş bankası aracılığı ile Maximum Kart’ınızla yada Anadolu Sigorta Birleşik Kasko Sigortası’nda Yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Kmapnyanın detaylarını öğrenmek için haberimizi okuyun.

Mehmet Şencan: Zorunlu Deprem Sigortası ihmal edilmemeli!

Koronavirüs salgını sürecinde Marmara depremi geri planda kaldı. Salgınla depremin unutulmaması gerektiğini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Şencan, deprem sigortasının ihmal edilmemesine dikkat çekti...

DASK başvuruları nereye yapılır 2020?

Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerinin yaptırması gereken bir sigorta türü. DASK sigortası primi, yüksek riskli bölgeler de daha fazla iken, düşük riskli bölgelerde daha az olmakta. Peki DASK başvurusu nasıl yapılır? Başvurular nereye yapılır? İşte detaylar...

DASK için nereye başvurulur?

Devlet tarafından mülk sahiplerine zorunlu tutulan DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) sigortası, deprem sonrasında meydana gelen tüm doğal afetleri kapsayan bir sigorta. Peki DASK için nereye başvurulur?

Anadolu Sigorta konut poliçesinin kapsamını genişletti!

Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası’nın kapsamı, ücretsiz kombi ve klima bakımının yanı sıra halı yıkama ve petek temizliği hizmetleriyle daha da genişletildi. Bu hizmetlerden haziran ayı itibarıyla mevcut poliçe sahipleri de faydalanabilecek...

Konut sigortası paketleri!

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez konut sigortası paketleri hakkında bilgi verdi. 

Konut sigortası yaptırmak için ev sahibi olmanıza gerek yok!

Anadolu Sigorta’nın konut paket sigortası ile sadece ev sahipleri değil kiracılar da, evlerini ve içindeki eşyalarını koruma altına alabiliyor..

Anadolu Sigorta Kavacık’taki Genel Müdürlük binasını geliştiriyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Anadolu Sigorta Genel Müdürlük Binası sosyal alanlarla büyüyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Anadolu Sigorta her eve güvence verecek!

90'ıncı yaşını kutlayan Anadolu Sigorta, 100 yaşında her haneye girmek istiyor Genel Müdür Ülken, '2025'e kadar, her evde en az bir poliçe hedefliyoruz' dedi

Anadolu Sigorta merkez binasının hem yerini hem de tasarımını değiştirdi!

Günümüz çalışma kültürüyle birlikte değişen ofis algısı, firmaların kendi merkezlerine daha farklı bir gözle bakmasını tetikliyor. Anadolu Sigorta da bu değişimi köklü bir şekilde hissederek merkez binasının hem yerini hem de tasarımını değiştirdi...

anadolu sigorta nereye taşındı Haberi

anadolu sigorta nereye taşındı


Anadolu Sigorta, 2001'den beri faaliyet gösterdiği Levent İş Kuleleri'ndeki Genel Müdürlük ofisini Kavacık'taki yeni yerine taşıdı. Yeni binaya İş Kuleleri'nde faaliyet gösteren tüm Genel Müdürlük birimlerinin yanı sıra, Şişli Beytem Plaza'da faaliyet gösteren Kurumsal Sigortacılık Müdürlüğü, Risk Mühendisliği Müdürlüğü ve Oto Hasar Müdürlüğü, Merter İş Merkezi'nde faaliyet gösteren Kontakt Merkezi ve Kadıköy K2 Plaza'da faaliyet gösteren Banka Sigortacılığı Müdürlüğü de taşındı. Böylece Bölge Müdürlükleri haricinde tüm Genel Müdürlük birimleri tek bir çatı altında toplanmış oldu. 

Anadolu Sigorta'nm yeni yeri çevre dostu yeşil bina olma özelliği de...