18 / 04 / 2024

Anadolu Üniversitesi izmit belediyesi yer tahsisi

Anadolu Üniversitesi izmit belediyesi yer tahsisi

Mülkiyeti Anadolu Üniversitesi’ne ait olan İzmit Karabaş Mahallesi Şehit Musa Sokak’taki iş yeri İzmit Belediyesi’ne tahsis edildi.

Kuzey Anadolu Fayı'nın 23 yıllık deformasyonunun tespit edilmesi hedefleniyor!

Hitit Üniversitesi tarafından Çorum'un Osmancık ilçesinde yürütülen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen projeyle Kuzey Anadolu Fayı'nın Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'yu içine alan kısımdaki 23 senelik deformasyonunun belirlenmesi hedefleniyor.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

Promosyonda yeni rakam! 28 bin TL verilecek!

Son aylarda emekli promosyonları başta olmak üzere çalışanların aldıkları banka promosyonları da gündemden düşmüyor. TEB’in Anadolu Üniversitesi’ne verdiği 41 bin 500 liralık promosyonun ardından bir promosyon haberi daha geldi.

Anadolu Üniversitesi 2022-2023 yılı Açıköğretim Öğretim Giderleri 1 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Okulların açılmasına az bir vakit kalmışken, sınavsız ikinci üniversite imkanı veren Anadolu Üniversitesi, 1 Eylül 2022 tarihli eğitim takvimini açıkladı! Bu dönem açacağı bölümler ve bölüm harçların açıkladı! İşte haberin devamı...

TEB promosyonda rakip tanımıyor! Ne 10 bin 25 bin! Rekor rakam geldi!

Banka promosyonlarıyla ilgili ilk rekor kırıldı. Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesini Türk Ekonomi Bankası (TEB) 41 bin 500 liralık yüksek bir ücret ile kazandı. Promosyon ödemesinden çalışanların tamamının faydalanacağı bildirildi.

10 bin 25 bin değil TEB rekor promosyon miktarını şimdi açıkladı!

Banka promosyonlarıyla ilgili rekor kırıldı. Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesini Türk Ekonomi Bankası (TEB) 41 bin 500 liralık rekor bir ücret ile kazandı. Promosyon ödemesinden çalışanların tamamının yararlanacağı belirtildi.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Koronavirüs sebebiyle kiracı sözleşmeyi feshedebilir mi?

Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi, ticaret hukuku uzmanı Dr. Ferhat Kayış, koronavirüs salgınının mücbir sebep kapsamında değerlendirilebileceğini belirtti ve kiracının koronavirüs sebebiyle sözleşmeyi feshedebileceğini söyledi...

Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM) bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Prof. Dr. Yeşilyaprak, ‘DAG’ın teleskobu Avrupa’da konumlanmış en büyük teleskoplardan biri olacak’ diye konuştu...

Eskişehir'e ulusal raylı sistem müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Üniversitesi izmit belediyesi yer tahsisi Haberi

Anadolu Üniversitesi izmit belediyesi yer tahsisi


Mülkiyeti Anadolu Üniversitesi’ne ait olan İzmit Şehit Musa Sokak’ta yer alan iş yeri İzmit Belediyesi’ne tahsis edildi.


İzmit Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Karabaş Mahallesi Şehit Musa Sokak’ta bulunan Anadolu Üniversitesi’ne ait 110 metrekarelik iş yeri, 10 yıl süreyle İzmit Belediyesi’ne tahsis edildi. Mülkiyeti yine Anadolu Üniversitesi’ne ait olan söz konusu yerin İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından kullanılacak.



İzmit...