24 / 04 / 2024

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği kuruluş

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği kuruluş

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)’in basın lansmanı 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp’te yapıldı.

AYİDER Başkanı'ndan faiz indirimi açıklaması: Kentsel dönüşümü destekleyecek karar oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik, faiz indirimiyle binaların depremle birlikte iklim krizine karşı da dayanıklı olacağını açıkladı.

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

AYİDER açıkladı, inşaat sektöründe 2 bin Türk Lirası'na günlük çalışacak kalifiye eleman yok

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), inşaat sektörünün çok önemli bir sıkıntı haline gelen kalifiye eleman açığını azaltmak için amacı ile  meslek liseleri ile işbirliği yapacağını açıkladı. Sektöre nefes aldırmak adına yapılacak bu uygulamanın detayları haberimizde...

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Medet Özkurt tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arash Lashgarıtafreshı ve Morteza Mırzaeı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

AYİDER yerli ürünlere geçme kararı aldı!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Türkiye'nin içinde bulunduğu bu çalkantılı döneminde daha önce olduğu gibi istihdam oluşturmak için bazı kararlar aldı. 

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği kuruluş Haberi

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği kuruluş

İstanbul Anadolu yakasındaki tüm inşaat müteahhitlerini aynı çatı altında toplamak suretiyle Mehmet Sadıkoğlu başkanlığında kurulan AYİD, basın lansmanını 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp’te gerçekleştirdi. AYİD’in kuruluş hedefleri, sektördeki konumu ve Anadolu yakasındaki kentsel dönüşüm çalışmaları gibi konuları konuşmak üzere yapılan toplantıya 174 dernek üyesi de katıldı. Mehmet Sadıkoğlu’nun yaptığı açış konuşmasında Sadıkoğlu şu açıklamalarda bulundu: “Bizler Bağdat Caddesi’nin ilk müteahhitleri olarak inşaat sektörünün ülkemizdeki geleceğini şekillendirmek üzere ortak paydaşları bir araya getirmek, kurucularının ve üyelerinin oluşturduğu inşaat ve müteahhitlik alanındaki bilgi birikimini ve tecrübeyi kullanmak amacıyla AYİD çatısı altında toplanmaya karar verdik. AYİD olarak amacımız, Türkiye’deki en önemli sektörel oluşumlar arasında yer almaktır.” İnşaatları standartlaştırmak, belediyelerde takılı kalan ruhsat sorununu hızlandırmak ve iş güvenliğini sağlamak adına yola çıktıklarını...