24 / 04 / 2024

Anadolu Yakası inşaat projeleri 2015

Anadolu Yakası inşaat projeleri 2015

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

İstanbul Anadolu yakasında gayrimenkul yükselişe geçti!

Ülkemizde gayrimenkul sektörü hızla yükselişe geçerken bu pastadan en fazla payı alan şehir tabi ki de İstanbul olarak karşımıza çıkıyor. Anadolu yakasında gayrimenkul gün geçtikçe daha da yükseliyor..

AYİDER açıkladı, inşaat sektöründe 2 bin Türk Lirası'na günlük çalışacak kalifiye eleman yok

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), inşaat sektörünün çok önemli bir sıkıntı haline gelen kalifiye eleman açığını azaltmak için amacı ile  meslek liseleri ile işbirliği yapacağını açıkladı. Sektöre nefes aldırmak adına yapılacak bu uygulamanın detayları haberimizde...

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Medet Özkurt tarafından kuruldu.

Kesepara İnşaat Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

Kesepara İnşaat Kartal projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek.

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2019!

Ekonomist Dergisi, Anadolu 500 listesini açıkladı. Peki Anadolu 500 listesine hangi inşaat şirketleri girebildi? İşte Anadolu 500 listesine giren en iyi inşaat şirketleri...

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arash Lashgarıtafreshı ve Morteza Mırzaeı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

İstanbul Maltepe'de 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 21 milyon 428 bin 877 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM) bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Prof. Dr. Yeşilyaprak, ‘DAG’ın teleskobu Avrupa’da konumlanmış en büyük teleskoplardan biri olacak’ diye konuştu...

Altower inşaatında son durum!

Anadolu Yakası'nın Gökkafesi olan Altower projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı ve cephe platformları yerleştiriliyor...

Anadolu Yakası inşaat projeleri 2015 Haberi

Anadolu Yakası inşaat projeleri 2015

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı, çalışma yerinin Avrupa yakasının olduğu bir konumdaydı. Bugün İstanbul çok merkezli olarak gelişiyor. Anadolu yakası ayrı bir kent olarak yeniden şekilleniyor" dedi. 


Kamunun alt yapı ve üst yapı yatırımlarıyla birlikte İstanbul'un çok merkezli gelişimi birlikte ele alındığında Anadolu yakası ve Kartal'ın daha da bir önem kazandığına değinen Tanes, "Bir yadan Körfez Geçiş projesi, diğer yanda 3. Köprü projesi ve Çanakkale geçiş köprüsü projeleri bir 'Altın Çember' oluşturuyor. İzmir İstanbul arası 8.5 saatten 3.5 saate iniyor. Bu altın çember ile oluşacak ulaşım ağı İstanbul'un yükünü de hafifletecektir. 


İstanbul'un Anaolu yakasının önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde ayrı bir...