18 / 04 / 2024

Anadolu yakası ofis

Anadolu yakası ofis

2 milyon 560 bin metrekarelik ofis stokuyla ofisin nabzını tutan Avrupa Yakası'nın, bu üstünlüğünü yavaş yavaş Anadolu Yakası'na kaptırmaya başladığı dile getiriliyor. İşte uzmanların görüşü...

Hazır ofislerin yeni gözdesi Anadolu Yakası!

Son yıllarda İstanbul’daki plaza yatırımlarının artması ile hızlı bir gelişme grafiği yakalayan hazır ofis sektörü, bugün gözünü Anadolu yakasına çeviriyor.

Konut ve ofis yatırımları Anadolu Yakası'na kayıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, yeşil alanı ve otoparkı olmayan yerlerde yaşamak istemeyenlerin Anadolu Yakası'na kaçtığını, konut ve ofis yatırımlarının da bu bölgeye kaydığını söyledi.

İstanbul Anadolu Yakası'nda bu yıl teslim edilecek 19 proje!

İstanbul’un Anadolu Yakası'nın, Marmaray, 3. Köprü, metro hatları, İstanbul Finans Merkezi gibi yatırımların sonucunda yıldızı parladı. İşte Anadolu Yakası'ndan konut ve ofis bakmak isteyenler için bu yıl teslim edilecek projeler şöyle:

İstanbul'da ofisler Anadolu Yakası'na kayıyor!

2 milyon 560 bin metrekarelik ofis stokuyla ofisin nabzını tutan Avrupa Yakası'nın, bu üstünlüğünü yavaş yavaş Anadolu Yakası'na kaptırmaya başladığı dile getiriliyor. İşte uzmanların görüşü...

İstanbul Anadolu yakasında konut fiyatları uçuşa geçti!

TSKB'nin 'Mega Projeler' raporuna göre Anadolu yakasındaki konut fiyatları Avrupa yakasıyla yarışır hale geldi. Dairelerin metrekare fiyatları 6 bin liraya kadar çıktı. İşte piyasadan notlar...

Anadolu yakasında konut fiyatları artışta!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışır duruma geldi.

Anadolu Yakası'ndaki ulaşım projeleri konut fiyatlarını artırdı!

Anadolu Yakası Marmaray, yeni metro hatları, kentsel dönüşüm çalışmaları ve İstanbul Finans Merkezi projeleri Anadolu yakasının kaderini değiştiriyor. Kartal, Tuzla, Sancaktepe ve Ataşehir'de gayrimenkuller yüzde 100'e kadar değerlendi.

Anadolu yakası metro hatlarının konut fiyatlarına etkisi!

Anadolu yakasında planlanan dönüşüm projeleri, ülkesel ve kentsel çaptaki stratejik planlamalar ve üst ölçekli mega projeler nedeniyle arsa fiyatları, Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi..

Anadolu Yakası'nın yıldızı ulaşım projeleriyle parladı!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası, özellikle son yıllarda hızlanan ulaştırma projeleriyle erişilebilirliğin artması nedeniyle giderek değerlendi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 12 Mayıs 2015!

Anadolu Yakası'ndaki Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

Anadolu Yakası'ndaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine bugün elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Kartal Anadolu yakasının merkezi oluyor!

Kartal, Anadolu yakasının merkezi olma yönünde gelişiyor ve dönüşüyor. Kartal’da dönüşüm çalışmalarını başlatan Op. Dr. Altınok Öz, kentsel ve deprem dönüşümü konusunda öncü olan çalışmalarla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Anadolu yakası ofis Haberi

Anadolu yakası ofis

Türkiye'deki ofis arzının yüzde 80'e yakınını tek başına karşılayan mega kent İstanbul'da ofislerin yavaş yavaş Anadolu Yakası'na kaydığı gözleniyor. Avrupa Yakası halihazırda 2 milyon 560 bin metrekarelik ofisi stokuyla Anadolu Yakası'nın önünde görünse de gelecek yıllarda bu durumun tersine döneceği dile getiriliyor. 


Sağladığı kira avantajı ve ulaşım kolaylığı nedeniyle Anadolu Yakası'nın başta finans, bankacılık ve hizmet gibi sektörler için gözde bölgelere dönüşmeye başladığı görülüyor. 


Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Anadolu Yakası'ndaki toplam ofis stokunun 1 milyon 755 bin metrekare civarında olduğunu belirterek, "Anadolu Yakası'nda yaklaşık olarak 1 milyon 211 bin metrekarelik gelecek stok beklentisi var ve Avrupa Yakası'na oranla daha ucuz kira oranlarına sahip olduğu için, gün geçtikçe daha çok tercih edilmekte. Ayrıca ulaşım bağlantılarının Maslak, Levent, Etiler...