24 / 04 / 2024

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat iletişim

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat iletişim

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedel ile Yüksel Soysal tarafından kuruldu.

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedel ile Yüksel Soysal tarafından kuruldu.

Çeliker Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çeliker Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Orkun Çelik Mehmet ve  Alper Çelik tarafından kuruldu.

Kursan Ytng Yapı Tasarım Nakliye Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kursan Ytng Yapı Tasarım Nakliye Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  Ali Çelik tarafından kuruldu.

Alperim Çelik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alperim Çelik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dağdeviren tarafından kuruldu.

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Yazıcı ve Muhammed Yusuf Özçelik ortaklığında kuruldu.

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Çelik tarafından kuruldu. 

Ramtech Mühendislik Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramtech Mühendislik Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Çelik ve Uğur Ramazan Çelik ortaklığında kuruldu. 

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Dmc Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Eren ve Sevil Çelik ortaklığında kuruldu. 

Çelik Yapıların Tasarım Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çelik Yapıların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Elit Paslanmaz Çelik Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Paslanmaz Çelik Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi Mutlu Alkan tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çelik yapıların tasarım, hesap ve yapım esaslarına dair yönetmelik tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bugün Resmi Gazete’de yayınlanan; “Çelik Yapıların Tasarım, Hesap ve Yapımı Esaslarına Dair Yönetmeliğin” hakkında tanıtım toplantısı düzenledi. İşte toplantının detayları;

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat iletişim Haberi

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat iletişim

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedel ile Yüksel Soysal tarafından kuruldu.

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yapısal çelik bileşenlerin kurulması işleri (bina, köprü, gezer vinç veya elektrik iletim kulesi gibi diğer yapılar için prefabrik yapısal çelik bileşenlerin kurulması vb.) İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti

Adres: Mimar Sinan Mah.Güngörmüş Sk. No:39a...