20 / 04 / 2024

Anatolium AVM boni uygulaması

Anatolium AVM boni uygulaması

Anatolium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilere mağazalardaki indirimlerden haberdar olma fırsatının yanı sıra, AVM'de gezdikçe puan ve hediye çeki kazanma fırsatını da sunan Boni uygulamasını hizmete açtı.

Anne babalar dikkat! Okul alışverişinizde ilaç olacak kampanya!

Bu günlerde ağırlıklı olarak okul alışverişi yapıyorsanız 150 TL ve üzeri alışveriş yaptığınızda, Anatolium AVM’den okul çantası kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Anatolium Marmara AVM açıldı!

Türkiye’deki altıncı IKEA mağazasını da bünyesinde bulunduran Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi açıldı...

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor!

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

Anatolium Marmara AVM 29  Mart 2018'de açılacak!

Maya Holding ve Yılsam Holding işbirliğiye yapılan Anatolium Marmara Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 29  Mart 2018'de açılacak. 

H and M Anatolium AVM'de mağaza açıyor!

Kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatla sunan sevilen moda markalarından H&M, Bursa'da ikinci mağazasını açıyor.

Anatolium Marmara AVM Kartal’da açılıyor!

MAYA Grubu’nun sahip olduğu AVM zinciri markası Anatolium Alışveriş Merkezleri'nin 3. Halkası Kartal'da açılıyor. Franchise haklarının MAYA Grubu’nda olduğu IKEA Türkiye’nin 6. mağazası da projede yerini alacak.

Anatolium Marmara 3 ay içinde satışta!

Anatolium Marmara 3 ay içinde satışa çıkıyor, 60 bin metrekare kiralanabilir alan, 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı ve 150 mağazalık AVM'nin bulunduğu projede İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası da yer alacak.

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Anatolium Marmara: Maya-Yılsan Kartal projesinin adı belli oldu!

Maya İnşaat ve Yılsan Holding İş Ortaklığı'nın Kartal Soğanlık'taki ofis-home ofis konseptindeki projesinin adı Anatolium Marmara oldu. Projenin AVM alanında İKEA'nın İstanbul'daki 3. mağazası yer alacak...

Anatolium Bursa Kurban Bayramı bayramı 2015'te açık mı?

Anatolium AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Kurban Bayramı bayramı 2015'te açık mı?Anatolium AVM bayramda kaçta açılacak? Anatolium AVM bayramda kaça kadar açık?

Anatolium AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Anatolium Ankara AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Anatolium Ankara AVM bayramda kaçta açılacak?

Decathlon Ankara Mamak mağazası 16 Eylül'de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 2010’den bu yana 12 mağaza açan Decathlon, yeni mağazasını 16 Eylül’de Ankara Mamak Anatolium AVM’de açacak.

Anatolium AVM boni uygulaması Haberi

Anatolium AVM boni uygulaması
Anatolium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilere mağazalardaki indirimlerden haberdar olma fırsatının yanı sıra, AVM'de gezdikçe puan ve hediye çeki kazanma fırsatını da sunan Boni uygulamasını hizmete açtı. 


Habertürk...