29 / 03 / 2024

Anatolium Marmara Ofis

Anatolium Marmara Ofis

Maya İnşaat ve Yılsan Holding İş Ortaklığı'nın Kartal Soğanlık'taki ofis-home ofis konseptindeki projesinin adı Anatolium Marmara oldu. Projenin AVM alanında İKEA'nın İstanbul'daki 3. mağazası yer alacak...

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Özen Manoğlu tarafından kuruldu.

Markalı konutun yeni adresi: Marmara Caddesi!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olacağının sinyallerinin verildiği Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde yeni projeler hızla yükseliyor. Alan yeni ofis ve konut alanlarının yeni merkezi haline geldi.

Liv Marmara'da 0,98 kredi oranıyla!

Liv Yapı tarafından hayata geçirilen Liv Marmara projesinde 495 daire, 34 ofis, 10 cadde mağazası yer alıyor. Liv Marmara'da 0,98 kredi oranıyla ödemeler yapılıyor. 

IKEA Kartal nerede? Nasıl gidilir? IKEA Kartal adres!

IKEA’nın Türkiye’deki 6’ncı, İstanbul’daki 3’üncü mağazası Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Kartal’da hizmete açıldı.

Anatolium Marmara AVM açıldı!

Türkiye’deki altıncı IKEA mağazasını da bünyesinde bulunduran Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi açıldı...

IKEA, Anatolium Marmara'da 4 Mayıs'ta açılacak!

Kartal'da yer alan Anatolium Marmara 180 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. IKEA 4 Mayıs'ta dev projede mağaza açacak...

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

Anatolium Marmara AVM 29  Mart 2018'de açılacak!

Maya Holding ve Yılsam Holding işbirliğiye yapılan Anatolium Marmara Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 29  Mart 2018'de açılacak. 

Liv Yapı Liv Marmara teslimleri!

Liv Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Liv Marmara projesinde fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ofis ve cadde mağazalar da bulunuyor...

Liv Marmara Evleri fiyat listesi!

Liv Yapı imzası taşıyan Liv Marmara projesi 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana geliyor. İşte Liv Marmara Evleri fiyat listesi...

Beylikdüzü Liv Marmara ne zaman teslim?

495 konut, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana gelen Beylikdüzü Liv Marmara projesi 10 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara ne zaman teslim?

Beylikdüzü Liv Marmara teslim tarihi!

Liv Yapı imzası taşıyan Beylikdüzü Liv Marmara projesinde 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazası bulunuyor. Projede fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. İşte Beylikdüzü Liv Marmara teslim tarihi...

Liv Marmara Yakuplu fiyatları 2017!

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu'da konumlandırılan Liv Marmara projesi 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana geliyor. İşte Liv Marmara Yakuplu fiyatları 2017...

Anatolium Marmara Ofis Haberi

Anatolium Marmara Ofis


Maya İnşaat  ve Yılsan Holding İş Ortaklığı'nın İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Soğanlık'ta hayata geçireceği ofis-home ofis konseptindeki projesinin adı Anatolium Marmara oldu.



Anatolium Marmara projesinde İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası yer alacak. Anatolium Marmara projesinin bir tarafında ofis diğer tarafında AVM olacak.



360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek olan Anatolium Marmara projesi 45 katlı olarak tasarlandı. Anatolium Marmara projesi 40 bin metrekare alanda inşa ediliyor.



Kapalı inşaat alanı toplam 230 bin metrekare olan Anatolium Marmara projesinde yaklaşık 60 bin metrekare brüt kiralanabilir alan, 46 bin metrekare ofis-home ofis brüt alan yer alıyor. Anatolium Marmara'da 2 bin 500 araçlık otopark alanı planlandı.


Anatolium Marmara projesinde home ofis ve ofisler deniz manzarasına sahip. Anatolium...