24 / 04 / 2024

AND Plaza yalıtımda canpa imzası taşıyor

AND Plaza yalıtımda canpa imzası taşıyor

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasıyla yükseliyor!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'ya güveniyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'yı tercih ediyor!

Canpa imzası ünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'de "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzası taşıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

ODE Yalıtım Paydaş Paylaşım Platformu kuruldu!

Yalıtımda dünya markası olma hedefine, odağına eğitimi alarak ilerleyen ODE, Paydaş Paylaşım Platformu kurdu.

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

ODE Yalıtım'a ISH 2017’de büyük ilgi!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı olan ISH 2017’de büyük ilgi gördü.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

ODE Yalıtım, 2017'de inşaat ve yalıtımda yüzde 20 büyüyecek!

ODE Yalıtım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, 2017 yılında yüzde 20‘nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Isparta Devlet Hastanesi yalıtımda Terraco’yu tercih etti!

15 bin metrekare kapalı alanı ile tüm sağlık hizmetlerini veren Isparta Devlet Hastanesi yalıtımda Terraco’yu tercih etti

ODE Yalıtım, İtalyan L'ISOLANTE’nin tüm hisselerini devraldı!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, kauçuk köpüğü üretimindeki İtalyan ortağı L'ISOLANTE’nin tüm hisselerini resmen devraldı.

Yalıtımda Rusya'ya olan ihracat yeniden hızlanacak!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Rusya krizi ile birlikte bu pazara yönelik azalan ihracat faaliyetlerinin, ilişkilerin normalleşmesi ile yeniden hız kazanacağını söyledi.

Murat Özcan: Yalıtımda güven çok önemli!

Canpa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bugüne kadar güvence sertifikası verdikleri firmaların sayısının 45'e ulaştığını belirterek "Garanti vermek mesele değil, mesele su yalıtımı uygulanan yapının bir daha hiç akmamasını sağlamak. Çünkü yalıtım bir kez yapılır "diye konuştu.

Canpa ile yalıtımda 'Güvence Sertifikası' dönemi!

Yalıtım sektörünün lider firması Canpa, müşterilerine sunduğu “Güvence Sertifikalı” hizmeti ile de sektöründe öncülük yapıyor. Sektörün ana unsurlarından yalıtım da aynı paralelde gelişerek artık inşaatta kalitenin ayrılmaz bir parçası haline geldi.

AND Plaza yalıtımda canpa imzası taşıyor Haberi

AND Plaza yalıtımda canpa imzası taşıyor

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor. HPP International Architects tarafından tasarlanan ve yapımı Tepe inşaat tarafından gerçekleştirilen AND Plaza, tüm dünyadan 182 projenin katıldığı "Cityscape Avvards for Emerging Markets 2014" organizasyonu kapsamında "En iyi Ticari Proje" dalında "Gelecekteki Projeler" kategorisinde büyük ödüle layık görülmüştü. Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşen Cityscape Global fuarı kapsamına Burj Khalifa'da düzenlenen gala gecesinde, AND Plaza'ya ödülü takdim edilmişti. 


'YALITIMIN DOKTORLARI' 

İstanbul'un en prestijli ofis bölgelerinden biri olan Ataşehir Kozyatağı'nda yükselen ve Kentin en iddialı A+ ofis projelerinin başında gelen AND Plaza, 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip...