26 / 04 / 2024

ODE Yalıtım Paydaş Paylaşım Platformu kuruldu!

ODE Yalıtım Paydaş Paylaşım Platformu kuruldu!

Yalıtımda dünya markası olma hedefine, odağına eğitimi alarak ilerleyen ODE, Paydaş Paylaşım Platformu kurdu.




Yalıtım sektöründe faaliyetlerine, Türkiye’den çıkan global bir marka olma vizyonuyla devam eden ODE Yalıtım, paydaşlarıyla birlikte büyüme hedefi doğrultusunda ‘Paydaş Paylaşım Platformu’nu kurdu. Tüm eğitim ve seminerlerini bu platform çatısı altında bir araya getiren ODE, bu sayede yalıtım sektöründeki son gelişmelerle ilgili bilgi ve uygulamaları paydaşlarıyla buluşturacak ve onları geleceğin rekabetine hazırlayacak. 


ODE’nin kurulduğu günden bu yana önceliklerinden birinin paydaş eğitimi olduğunu belirten ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir konuyla ilgili olarak, “Geçtiğimiz yıl tüm paydaşlarımıza toplam 6.000 adamXsaat eğitim verdik. Bu yıl ise bu süreyi 10.000 adamXsaate çıkarmayı hedefliyoruz. Bu nedenle tüm bu eğitim ve seminerlerimizi bir çatı altında toplamaya karar verdik. Paydaş Paylaşım Platformu adını verdiğimiz bu platformla; iç paydaşlarımız, bayilerimiz, tedarikçilerimiz ve uygulamacılarımızı tek çatı altında buluşturarak, onları geleceğe hazırlamayı, rekabette bir adım öne geçebilmelerine olanak sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.


ODE su yalıtımında bilinci artırmaya odaklanıyor 


Bu yıl gerçekleştirecekleri seminer ve eğitimlerde, su yalıtımını merkezlerine alacaklarını belirten Akdemir, su yalıtımının zorunlu hale gelmesiyle, su yalıtımı ürünleri konusunda bilincin artacağına ve bunun da yalıtım pazarına olumlu yansıyacağına inandıklarını dile getirdi. Akdemir sözlerine şu şekilde devam etti: “Özellikle deprem bölgelerinde koruyucu etkisi olan su yalıtımı, yüzölçümü olarak yüzde 92’si, nüfus yoğunluğu olarak ise yüzde 95’i deprem kuşağında bulunan Türkiye için hayati önem taşıyor”

 

ODE eğitim ve seminerleri 2017’de sektöre damgasını vurdu 


ODE, 2017 yılında da paydaşlarını unutmadı ve birçok farklı eğitim ve seminer yaptı. ODE Yalıtım’ın gelecek hedeflerini, iş ortaklarına “Sevgi, zenginlik ve tecrübe paylaştıkça çoğalır” mottosuyla aktardığı Paydaş Toplantıları kapsamında 210 paydaş ile bir araya geldi. Diğer yandan, ODE’nin iç paydaşlarına yönelik gerçekleştirdiği II. Eğitim ve Gelişim Programı’na katılan satış ve pazarlama ekipleri, konusunda uzman eğitmenlerden, satış becerilerini farklı pazarlama teknikleri ile geliştirecek yenilikçi uygulamaları ve pazarlama süreçlerini iyileştiren yöntemleri dinledi. 


Su yalıtımı uygulamacılarına özel olarak gerçekleştirilen ve su yalıtımı ürünlerinin özellikleri ile kullanım detayları hakkında teknik ve uygulamalı bilgilerin paylaşıldığı Uygulamacı Seminerleri kapsamında ise; İç Anadolu, Akdeniz, Ege ve Marmara'dan gelen 200 su yalıtımı uygulamacısı ile bir araya gelindi. Ayrıca, sektör uzmanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen Cam Yünü Seminerleri’ne katılan 200 mimar ve mühendise cam yünü ile ilgili son trendler anlatıldı.  Yurtdışı yetkili satıcılarını ve tedarikçilerine yönelik gerçekleştirilen Yurtdışı Yetkili Satıcı Toplantıları’na katılan 30 iş ortağına ise ODE’nin 2025 vizyonu ve ihracat hedefleri aktarıldı. ODE’nin yurtiçi bayileri ile birlikte toplam 300 kişi de Eskişehir’deki dev üretim üssünü ziyaret ederek, fabrikanın faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. 
 


Geri Dön