26 / 04 / 2024

Andapark Sultanbeyli müteahhitlik sözleşmesi

Andapark Sultanbeyli müteahhitlik sözleşmesi

Trend GYO, Andapark Sultanbeyli Projesi için İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan yine özel durum açıklaması ile yayınladığımız  müteahhitlik sözleşmesini iptal etti ve proje askıya çıkarıldı.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Andapark Sultanbeyli'nin müteahhitlik sözleşmesi iptal edildi!

Trend GYO, Andapark Sultanbeyli Projesi için İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan yine özel durum açıklaması ile yayınladığımız  müteahhitlik sözleşmesini iptal etti ve proje askıya çıkarıldı.

Andapark Sultanbeyli'nin inşaatı süresiz durduruldu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  İYS Yapı Sanayi işe yaptığı sözleşme çerçevesinde başlayan Andapark Sultanbeyli projesinin inşaat faaliyetleri süresiz olarak durduruldu...

Efe Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Açıkça 10 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

MYS Müteahhitlik İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

MYS Müteahhitlik İnşaat Yapı Anonim Şirketi, Ebru Sırma Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi kuruldu!

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir 'de Mahmoud Rabıe Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Mehmet Aygün Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Berdav Müteahhitlik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berdav Müteahhitlik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da, Rıdvan Çelik Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Denizoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Abdulkerim Deniz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yurtdışı müteahhitlik sektör payı düştü!

Yurtdışı müteahhitlik sektörü Rusya, Irak ve Libya'da sıkıntı yaşıyor. Sektör pazar payının yüzde 35'ini oluşturan bu 3 ülkedeki 10 milyar doları aşan projelerin Irak ve Libya ayağı durdu.

Müteahhitlik yetki belgesi zorunlu mu?

Yapı ruhsatı alması gereken bütün yapıların bir müteahhit sorumluluğunda yapılması gerekiyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi zorunlu mu? İşte, müteahhitlik belgesi alabilmek için gerekenler...

Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar!

Yapı ruhsatına tâbi bütün yapıların bir yapı müteahhidinin sorumluluğu altında inşa edilmesi için her müteahhitin, müteahhit yetki belgesi alması gerekiyor. Peki, Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar neler?

Müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Müteahhit veya Yüklenici veya Üstlenici sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere deniyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Andapark Sultanbeyli müteahhitlik sözleşmesi Haberi

Andapark Sultanbeyli müteahhitlik sözleşmesi

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sultanbeyli projesinin mütahitlik sözleşmesinin feshi hakkında açıklama yayınladı.

Trend GYO, Andapark Sultanbeyli Projesi için 29 Mayıs 2018 tarihinde İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan yine özel durum açıklaması ile yayınladığımız  müteahhitlik sözleşmesi, mevcut durumdaki yeni projelerimize konsantre olmak amacıyla iptal edildi ve proje askıya çıkarıldı. 

Trend GYO KAP açıklaması:
Şirket Yönetim Kurulumuz toplanarak aşağıdaki kararı almıştır:

08.03.2019 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile inşaat faaliyetlerini durduğumuzu bildirdiğimiz Andapark Sultanbeyli Projesi (Battalgazi Mahallesi 380 Ada 1 Parsel SULTANBEYLİ / İSTANBUL) için 29.05.2018 tarihinde İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan yine özel durum açıklaması ile yayınladığımız  müteahhitlik sözleşmesi, mevcut durumdaki yeni projelerimize konsantre olmak amacı ile 01.12.2019 tarihi itibari ile iptal edilmiş, sözü geçen proje şu...