25 / 04 / 2024

Android 13 alacak telefonlar

Android 13 alacak telefonlar

Teknoloji dünyasında yıldızı parlayan Xiaomi'nin Android 13 güncellemesi alacak modelleri piyasaya sızdırıldı. Peki Xiaomi modellerinden hangileri Android 13 güncellemesini destekleyecek? Detaylar haberimizde...

Son dakika İstanbullular dikkat! 13 ilçeyi birden etkileyecek

Son dakika haberi. Dikkat! İstanbul'un 13 ilçesini etkisi altına alacak. İşte detaylar...

Hesabınıza 13 bin 609 lira yatmasını istiyorsanız aman dikkat! 2023 Ekim'de bunu yapanlar parayı alacak! 

Hesabınıza 13 bin 609 lira yatmasını istiyorsanız aman dikkat...  Ekim ayı içerisinde bunu yapanlar parayı alacak...

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika fırsatı! Bu indirimi sakın kaçırmayın!

Fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika fırsatı başladı. Android 12 yüklü şekilde gelen tablete Android 13 de yüklenebiliyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili detayalar...

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

MIUI 15 alacak Xiaomi telefonlar!

Yakın gelecekte tanıtılması planlanan MIUI 15 güncellemesi, Android 14 tabanlı olacak. Peki Android 14 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri hangileri? İşte ayrıntılar..

Samsung modelleri için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesi: Temmuz 2023 güncel liste!

Samsung modelleri arasında, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini alacak olanlar hangileridir, şimdiye kadar bilinen tüm modelleri sizinle paylaşıyoruz.

Merakla bekleniyordu! İşte Honor 90 Lite ve Avrupa satış fiyatı

Honor, heyecanla beklenen serisini Avrupa pazarına çıkarıyor. Huawei bünyesinde çıkan Honor 90 Lite modelinin Avrupa fiyatı da belli oldu. Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 işletim sistemine sahip cihaz şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. İşte modelin özellikleri ve fiyatı.

Android 14 güncellemesi heyecanla bekleniyor: Samsung, Xiaomi, OPPO, OnePlus ve Vivo... Hangi telefonlar alacak?

Heyecanla beklenen Android 14 güncellemesi için telefon kullanıcıları arasında merak büyük! İşte güncelleme listesi...

Xiaomi'den o model için Android 13 tabanlı MIUI 14 müjdesi!

Xiaomi, 2022 yılında kullanıcıların beğenisine sunduğu Redmi Note 11 Pro 5G modeli için MIUI 14 güncellemesini yayınlamaya başladı. Bu haber, Xiaomiui'nin raporlarına göre duyuruldu.

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesi alacak modelleri açıkladı!

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Yeni sürümün, önceki sürümlere benzer şekilde One UI arayüzüne hızlı bir şekilde entegre edilmesi planlanıyor. 

Android 13 tabanlı ColorOS 13 alacak oppo telefonlar açıklandı!

OPPO, hangi cihazların Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesi alacağını açıkladı. Hangi modellerin bu güncellemeyi alacağını öğrenmek isterseniz, aşağıdaki liste sizin için faydalı olacaktır.

Xiaomi'den Android 13 güncellemesi bir cihaza daha geliyor!

Xiaomi, yakın zamanda Avrupa'da bulunan Xiaomi 13 Lite modelleri için Android 13 güncellemesini yayınlayacak. Bu güncelleme ile birlikte, kullanıcılar Android 13'ün sunduğu yeni özelliklerden faydalanabilecekler.

Android 13 alacak telefonlar Haberi

Android 13 alacak telefonlar

Xiaomi'nin hangi modellerinin Android 13 sürümünü destekleyeceği bilgileri internete sızdırıldı. Google tarafından geçtiğimiz hafta Android 13 yazılım güncellemesinin gelişmesi için devam eden çalışmaların olduğu bildirilmişti. Buna istinaden Google, Android'e yeni gelecek yazılım güncellemesi olan 13'ün geliştirici ön izlemesini yayınlandı. Xiaomi'nin akıllı cihazlarına gelecek olan bu yeni güncellemenin bir kod adı olduğu duyuruldu.

Güncellemenin kod adı ise "Tiramisu" şeklinde olacağı Xiaomi teknoloji şirketi tarafından doğrulandı. Xiaomi, akıllı cihazlarındaki işletim sistemini Android sürümü ile güvenlik ve gizliliği telefonun merkezinde tutacak.

Peki Android 13 güncellemesi ile gelen özellikler neler? Sorunun cevabı haberimizde...

 Android 13 güncellemesine bakacak olursak yeni gelecek olan bu güncelleme ile akıllı cihazlarda dil kontrolleri, temalara özel ikon hazırlama, güvenlik ve gizlilik bu güncellemenin merkezinde olacak önemli özelliklerden.

Android 13...