23 / 04 / 2024

Andromeda Gold Kampanya

Andromeda Gold Kampanya

Ağaoğlu'nun Türkiye'ye seslendiği reklam kampanyasının ilk 3 gününde firmayı 15 bin kişi aradı. Ali Ağaoğlu, "Talep oldukça canlı. 250 milyonluk stoğu kampanya bitimine kadar eritiriz" diye konuştu.

Andromeda Gold'da yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. 3 hafta geçerli olacak kampanya, Andromeda Gold projesi için geçerli...

Andromeda Gold fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Andromeda Gold fiyatları 1 milyon 830 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ataşehir'de yükselen Andromeda Gold projesinde teslimler hemen yapılıyor.

Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017!

İstanbul Ataşehir'de yer alan Andromeda Gold projesi 398 konuttan meydana geliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017...

Ağaoğlu Andromeda Gold fiyat 2017!

Ağaoğlu Andromeda Gold fiyat listesi 1 milyon 830 bin TL'den başlıyor. Andromeda Gold Ataşehir'de beş farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

İşte Petek Ertüre'nin Andromeda Gold'daki lüks dairesi!

Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu’nun hayat arkadaşı Petek Ertüre, Ataşehir-Andromeda Gold’daki 550 metrekarelik süper lüks dairesinin kapılarını Şamdan Dergisi’ne açtı.

Emlak Konut Andromeda Gold açık artırma ihalesi ne zaman?

Emlak Konut GYO Andromeda Gold projesinde yer alan dükkan ve ticari üniteleri satışa çıkarıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Emlak Konut Andromeda Gold açık artırma ihalesi ne zaman?

Emlak Konut 366 ticari üniteyi 254.5 milyon TL'ye satıyor!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Bahçekent Emlak Konutları, Stüdyo 24, Andromeda Gold, Burgazkent Çarşı, Park Yaşam Mavişehir projelerinde bulunan 366 adet ticari üniteyi satışa çıkardı.

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyada yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına 13 Şubat'ta başlanıldı. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli.

Andromeda Gold Kampanya Haberi

Andromeda Gold Kampanya

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeni reklam kampanyası filmiyle yine dikkatleri üzerine çekti. 'Ev Sahibi Olma Yolunda' sloganı ile kameralar karşısına geçen Ali Ağaoğlu;' Yeni kampanyamızın reklam filmiyle yine gündem olduk. Reklam filmi yayımlandıktan sonra satış ofislerinde ciddi bir hareketlilik yaşandı. Sosyal medyada binlerce kişi bizi konuşuyor. Kampanyanın ilk günü 15 binin üzerinde çağrı aldık. Herkesten çok olumlu tepkiler alıyoruz' dedi. Ali Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti: 'Türkiye böyle bir kampanya bekliyormuş. 250 milyonluk stokla başladığımız kampanya büyük talep gördü, kampanya bitimine kadar bu stoğu eritiriz. Çağrı merkezimiz tüm Türkiye'den gelen çağrıları cevaplayabilmek için uzun saatler çalışıyor. Ağaoğlu, 'Yine gündem olduk. Ancak çok olumlu tepkiler alıyorum. Türkiye bu reklam filmini konuşuyor' diyerek sözlerine son verdi. 


YÜZDE 1...