26 / 04 / 2024

Anel Elektrik pay satım bildirimi

Anel Elektrik pay satım bildirimi

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Proje Taahhüt pay satım bildirimini yayınladı.

Yenilenebilir enerjinin payı artıyor! Güneş ve rüzgar elektrik üretiminde nükleeri geçti!

Enerji Enstitüsü’nün raporuna göre yenilenebilir enerjinin payı tüm dünyada güçlü biçimde artmaya devam ediyor. Solar kaynaklı enerji üretimi geçen yıl yüzde 25, rüzgar kaynaklı üretim yüzde 13 oranında artış gösterdi.

Elektrikte TRT payını kaldıran düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi!

TBMM Genel Kurulunda elektrik faturalarında TRT payını kaldıran maddeyi içeren kanun teklifi kabul edildi. 

Teklif geldi: Elektrik faturaları hafifletilecek!

CHP tarafından hazırlanan kanun teklifinde elektrik faturasındaki KDV oranları yüzde 18’den yüzde 1’e düşürülecek, TRT payı olmayacak, kayıp-kaçak ve sayaç okuma masrafları vatandaşın faturasına yansıtılamayacak...

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının kâr payı oranı yüzde 5,6185!

Katılım Varlık Kiralama A.Ş. tarafından, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı 200 milyon 100 bin TL tutarlı, kira sertifikasının 6.kupon ödeme dönemine İlişkin kâr payı oranı yüzde 5,6185....

Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası kar payı oranı yüzde 6,3389!

Katılım Varlık Kiralama tarafından, Zorlu Enerji Elektrik Üretim'in fon Kullanıcısı olarak yer aldığı 200 milyon 100 bin TL tutarlı kira sertifikasının 5. kupon ödeme dönemine ilişkin kar payı oranı yüzde 6,3389...

Galataport'ta 216 milyon TL’lik anlaşma!

Galataport AŞ, Salı Pazarı ve Paket Postanesi Elektrik ve Mekanik İşlerini Anel Elektrik’in üstlenmesine karar verdi. Projeye ilişkin mobilizasyon sözleşmesi taraflarca imzalandı.

Anel Elektrik Katar Doha metrosu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Doha metrosu hakkında imza attığını duyurdu.

Anel Elektrik’in Rusya'daki stat projesi iptal edildi!

Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo müteahhitlik alanında da başladı. Anel Elektrik’in stat projesi iptal edildi.Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi.

Moskova Stadyumu'nun elektrik işi Anel'den!

Anel Elektrik Moskova'da inşaatı devam eden stadyum projesinin elektrik ve yangın sistemlerini yapmak için Codest International ile 29.63 milyon euro tutarında ön anlaşma imzaladı.

MaviBahçe AVM, Anel ile sözleşme imzaladı!

Elektromekanik taahhüt hizmeti sunan Anel, İzmir’de inşa edilen ve 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedeflenen MaviBahçe Alışveriş Merkezi projesinin elektrik ve mekanik işleri için sözleşme imzaladı.

Anel Grup, mekanik taahhüt hizmetini yurt dışına taşıdı!

Elektrik taahhüt hizmetinin yanısıra, 2009 yılından bu yana, büyük projelere mekanik taahhüt hizmeti de sunan Anel Grup, entegre hizmet sunma alanındaki tecrübesini ve başarısını, yurtiçinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği projelerinde ortaya koyuyor.

Elektrik üretiminde rüzgarın payı büyüyor!

Türkiye'nin elektrik üretiminde, rüzgar enerjisinin payı büyüyor. 2014 yılında rüzgardan üretilen elektrik miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 11.5 artarak 8 milyar 359 milyon kilovatsaate ulaştı

Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı.

Anel Elektrik pay satım bildirimi Haberi

Anel Elektrik pay satım bildirimi

Anel Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


08.10.2014 tarihinde Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili olarak 1.81 TL ortalama fiyat aralığından  5.000  adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte  Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret  A.Ş. sermayesindeki paylarımız 08.10.2014  tarihi itibariyle % 26,47 'ye...