20 / 04 / 2024

ANG Gayrimenkul adresi

ANG Gayrimenkul adresi

ANG Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı, Necati Gür ile Ahmet Kadir Gül Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli'de kuruldu.

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

Enrich Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Enrich Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Ruı Jıang tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ruı Jıang tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Lt Edessa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lt Edessa Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruı Jıang Aghayev tarafından kuruldu.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ang Koon Yew ve Oqab H F M Almutaırı ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Gayrimenkulün yeni adresi İzmir!

İzmir son zamanlarda konut projeleriyle göz dolduruyor. Markalı konut projelerinin aranan adresi haline gelen İzmir'de birçok konut ve ofis projesi bulunuyor. İşte 7 markalı konut ve ofis projesi...

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Körfez gayrimenkul fonlarının yeni adresi İstanbul olacak!

KPMG, Türkiye’nin de arasında bulunduğu 17 ülkeden 90’dan fazla bankanın yetkilisiyle görüştü ve Gayrimenkul Kredileri Barometresi 2017'yi açıkladı.

Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak!

Gayrimenkul fiyatlarının İstanbul ve Bursa'da yükselmesi ile Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak..

ANG Gayrimenkul adresi Haberi

ANG Gayrimenkul adresi

ANG Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı, Necati Gür ile Ahmet Kadir Gül Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli'de kuruldu. 


ANG Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü doğalgaz tesisleri, tesisatları ve doğalgaz dağıtım iletim hatlarına yönelik fizibilite-etüt, müşavirlik, proje, kontrol ve denetleme, yapım, bakım ve onarım, servis, işletme ve eğitim faaliyetlerinde bulunmak, 2. Şirket konuları ile ilgili olarak taahhütlerde bulunmak, anlaşmalar yapmak, danışmanlık yapmak, mühendislik ve planlama hizmetleri vermek, komisyonlar oluşturmak,  3. Her türlü inşaat, elektrik, elektronik, doğalgaz, mühendislik, müşavirlik ve proje hizmetlerinde bulmak, 4. Yurt içinde ve yurt dışında aşağıda yazılı resmi ve özel inşaat konularında mühendislik, müşavirlik ve proje taahhütlerinde bulunmak, 5. Konusu...