28 / 03 / 2024

Angelina Jolie kimdir

Angelina Jolie kimdir

Brad Pitt ile boşanma kararı aldıktan sonra çok fazla konuşmayan Angelina Jolie, yeni açıklamalarda bulundu. Jolie, yeni bir başlangıç yapmak için 25 milyon dolara bir malikane aldığını söyledi.

Angelina Jolie 25 milyon dolara ev alacak!

Hollywood'un yıldız oyuncusu Angelina Jolie, çocuklarıyla yaşamak için yeni ev alacak. 1913'te inşa edilen Cecil B. Mille'in evini alacağı iddia edilen Jolie, eve karşılık 25 milyon TL ödeyecek.

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti Urla'da ev fiyatlarını artırdı!

Dünyaca ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie, İzmir Urla'dan 2.6 milyon dolara süper lüks bir malikane satın aldı. Yöre halkı ünlü çiftin yolunu gözlerken, bölgedeki ev fiyatları da bir anda yükseldi.

İşte Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin Urla'daki evi!

Dünyaca ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie, İzmir Urla'dan 2.6 milyon dolara süper lüks bir malikane satın aldı; yöre halkını heyecan sardı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'da yazlık ev aldı!

Dünyanın en gözde çiftlerinden olan Brad Pitt ve Angelina Jolie Türkiye sevdasını başka boyuta taşıdı. Jolie ve Pitt cifti İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti İzmir'den yazlık ev aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir’in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. Dünyaca tanınan ünlü isimlerin emlak danışmanlığını yürüten bir İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş açıkladı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt İzmir'den ev aldı!

Oscar ödüllü Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt'in İzmir'in Urla İlçesi'nde denize sıfır bir villa satın aldıkları iddia edildi.

Angelina Jolie ve Brad Pitt Urla'dan ev aldı!

Angelina Jolie ye Brad Pitt 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.

Angelina Jolie'nin evi 2 milyon dolara satılıyor!

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Angelina Jolie'nin çocukluğunun geçtiği ev satışa çıkarılıyor. Jolie, 2 milyon dolara (6 milyon lira) satılıyor.

Angelina Jolie'nin New York'taki çocukluk evi 2 milyon dolara satılıyor!

Hollywood'un ünlü aktrisi Angelina Jolie'nin ABD'nin New York kentinde bulunan çocukluk evi, 2 milyon dolara satışa çıkartıldı.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Angelina Jolie Miraval Şatosu'ndaki hissesini sattı!

Angelina Jolie, 164 milyon dolar değerindeki Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50’lik hissesini satışını gerçekleştirdi. 

Koronavirüsle Kalkan'daki villalara talep arttı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt'ten David Beckham'a çok sayıda ünlü ve iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villalar, koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden talep görüyor... 

Angelina Jolie, ABD’den taşınmak istiyor!

Güzel oyuncu Angelina Jolie, çocukları ergenlik yaşına ulaşınca ABD’den gitmeyi planladığını söyledi. Jolie, "Başka bir ülkede yaşamak istiyorum ve çocuklarım 18 yaşına girer girmez bunu yapacağım" dedi...

Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı!

Hollywood yıldızı Angelina Jolie yeni bir aşka yelken açtı. Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı...

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in evi rekor fiyata satışa çıktı!

Ellerindeki gayrimenkulleri bir bir elden çıkarmaya başlayan Angelina Jolie ve Brad Pitt ABD'deki ultra lüks malikaneleri için satış kararı aldı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie'ye rekor şato tazminatı!

Fransız temyiz mahkemesi, ABD'li aktör Brad Pitt ve aktris Angelina Jolie'nin, Fransa'daki şatolarının ışıklandırmasını yapan Odile Soudant'a 568 bin avro tazminat ödemesini kararlaştırdı.

Angelina Jolie: 25 milyon dolara ev aldım!

Brad Pitt ile boşanma kararı aldıktan sonra çok fazla konuşmayan Angelina Jolie, yeni açıklamalarda bulundu. Jolie, yeni bir başlangıç yapmak için 25 milyon dolara bir malikane aldığını söyledi.

Angelina Jolie Los Feliz'de 20 milyon dolara malikane aldı!

Brad Pitt'e boşanma davası açan Angelina Jolie, Los Feliz'de 20 milyon dolara malikane aldı. Angelina Jolie yeni evinde 6 çocuğuyla birlikte yaşayacak.

Angelina Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara ev aldı!

41 yaşındaki Angelina Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara (90 milyon TL) satın aldığı eve taşındı.Jolie'nin aldığı evde 10 banyosu ve spor salonu var.

Angelina Jolie 25 milyon dolara ev alacak!

Hollywood'un yıldız oyuncusu Angelina Jolie, çocuklarıyla yaşamak için yeni ev alacak. 1913'te inşa edilen Cecil B. Mille'in evini alacağı iddia edilen Jolie, eve karşılık 25 milyon TL ödeyecek.

Angelina Jolie Los Angeles'tan 90 milyon liraya ev aldı!

Boşanan Angelina Jolie-Brad Pitt arasında sular durulmuyor. Jolie, çocuklarının babalarını görmeleri için Pitt'in yakınına taşındı. ABD'li oyuncu Jolie, Los Angeles'taki ev için 90 milyon lira ödedi.

Angelina Jolie kimdir Haberi

Angelina Jolie kimdir

Evliliğimiz 2016 yazında bitti. Bu benim hayatımın en zor zamanıydı, sadece havadan sudan şeyler konuşmak için bir araya gelen insanlar gibiydik.


Hayatıma yeni bir başlangıç yapmak için 25 milyon dolara bir malikane aldım. Ayrılığın üstesinden gelmek için kendimi ev işlerine adadım, çocuklarımla vakit geçirdim. Köpeklere baktım, bulaşıkları yıkadım ve çocuklarıma uyumadan önce masal okudum. 


Böyle  durumlarda çocukların gözleri önünde değil de duşta ağlamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Siz emin olmasanız bile onların her şeyin iyi olacağını düşünmeleri çok mühim. 


Brad ile birbirimize hala önem veriyoruz ve ailemize bakıyoruz. İkimiz de aynı amaca yönelik...