25 / 04 / 2024

Anıl İnşaat Adana kentsel dönüşüm son durum

Anıl İnşaat Adana kentsel dönüşüm son durum

Adana'da kentsel dönüşüm hareketliliği devam ediyor. Dönüşüm projesine dâhil edilen mahallelerde belediyeden çıkacak karar ile plan uygulamaya konulacak.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Mirdoğan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirdoğan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eylül    Doğan tarafından kuruldu. 

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Akdaşli tarafından kuruldu. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Görgülü İnşaat Marmara Loft fiyat!

Toplam 152 daireden oluşan Görgülü İnşaat Marmara Loft fiyat listesi 435 bin TL'den başlıyor. Proje Kartal'a bağlı Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Gül İnşaat Büyükçekmece projesinde 776 konut, 160 dükkan yolda!

Gül İnşaat Büyükçekmece'de 776 konut ve 160 dükkandan oluşan yeni konut projesine hazırlanıyor...

Sadıkoğlu Doğan Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Doğan Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Sadıkoğlu ve Berkay Fatih Doğan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yunis Akdoğan tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Selahhaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Anıl İnşaat Adana kentsel dönüşüm son durum Haberi

Anıl İnşaat Adana kentsel dönüşüm son durum

Adana'da kentsel dönüşüm hareketliliği devam ediyor. Dönüşüm projesine dâhil edilen mahallelerde belediyeden çıkacak karar ile plan uygulamaya konulacak. 


Müteahhitler ise proje kapsamında mahalle sakinleri ile konuşmaya aylar öncesinden başladı. Firmalar evleri tek tek gezerek anlaşmaya varmaya çalışıyor. Bu firmalardan biri de Anıl İnşaat. Geçtiğimiz Pazar günü Adana Garden Hotel'de Gazipaşa Mahallesi sakinleri ile buluşan firma sahibi Dilaver Şaşkın, düzenlediği kahvaltı etkinliğinde sakinlere projelerinden bahsetti. Yapılacak inşaatın planlamasından, arsa ve parsel konularına kadar birçok konu masaya yatırıldı. Şaşkın; "Biz yüzde elli pay ile normal olan karşılığı vererek ev sahiplerinin hakkını korumaya çalışıyoruz. Gazipaşa Mahallesi'nde 26 ev ile anlaşma yapacağız. Yaptığımız işi en doğrusu ile sunmak için bu etkinliği düzenledik. Katılan herkese teşekkür borçluyuz. Eğer anlaşma sağlanırsa önümüzdeki aylarda imar açıldığı zaman...