26 / 04 / 2024

Anka Cadde Yaşamkent ev fiyatları 

Anka Cadde Yaşamkent ev fiyatları 

"Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla basına tanıtılan Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor.  Peki Anka Yapı Anka Cadde nerede?

Ankara'ya 4 milyar 750 milyon TL'lik dev yatırım! Bu bölgelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, raylı sistem uzatma hatları için düğmeye bastı. Projeye göre, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattı uzatılacak.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021!

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Natura Yaşamkent konum bilgisi!

Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Natura Yaşamkent satışta!

Fırat Life Style tarafından Çankaya'da hayata geçen Natura Yaşamkent projesinde satış süreci başladı. Proje dahilinde dairler 1 milyon 90 bin TL'den başlıyor. 

Natura Yaşamkent nerede?

Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Natura Yaşamkent projesinde 198 konut bulunuyor.

Natura Yaşamkent'te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Fırat Life Style imzasıyla Çankaya'da yükselen Natura Yaşamkent projesinde lansman öncesi fırsat dönemi başladı. Projede kısa süreliğine yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Anka Cadde daire fiyatları!

Anka Cadde daire fiyatları minimum 390 bin TL'den başlıyor. Anka Yapı imzası taşıyan Anka Cadde projesinde 1+1 ve 2+1 konutlara yer veriliyor...

Anka Cadde Evleri fiyatları!

Ankara Çankaya'da "Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla hayata geçirilen Anka Cadde projesi 21 katlı tek blok olarak planlandı. Anka Cadde Evleri fiyatları 390 bin TL'den başlıyor...

Anka Cadde Yaşamkent ev fiyatları  Haberi

Anka Cadde Yaşamkent ev fiyatları 

"Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla basına tanıtılan Anka Cadde projesi Anka Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.  Proje Ankara  Çayyolu'nda 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

21 katlı tek blok şeklinde yükselen Yaşamkent Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor. 

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Yaşamkent Anka Cadde Evleri'nde 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede teslimlerin Haziran 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor. Yaşamkent Anka Cadde Evleri'nde daire sahiplerine  7/24 güvenlik ve otopark hizmeti sunuluyor.

Çankaya Anka Cadde fiyat listesi!

70 metrekare 1+1 daireler 390 bin TL'den
93 metrekare 2+1 daireler 470 bin TL'den
105 metrekare 2+1 daireler ise 550 bin TL'den başlıyor.


Anka Yapı Anka Cadde nerede?



Adres: Yaşamkent Mah. 3250 Cd....