26 / 04 / 2024

anka inşaat fikirtepe fiyatları

anka inşaat fikirtepe fiyatları

Evim Kadıköy Fikirtepe ödeme planı kapsamında iki ödeme seçeneği sunuluyor. Fikirtepe Evim Kadıköy projesinde banka kredili ödemeler ya da Anka Yapı bünyesinde ödemeler yapılıyor...

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

Pana Yapı Brooklyn Dream'de inşaat durdu! Vatandaş mağdur!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu bir türlü çözülemiyor. Pana Yapı Fikirtepe projesinde inşaat çalışmaları durdu. Pana Yapı, "finansman sorunlarım var" diyor ancak vatandaşlar " sokakta kaldık, yardım edin" çağrısında bulunuyor...

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Mingü tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 850 konutluk proje!

Fikirtepe'de iddialı inşaat sektöründe 1995 yılından bu yana faaliyette olan Başarır inşaat'ın Bağdat Caddesi, Yakacık ve Kurtköy'de devam eden şantiyeleri bulunuyor.

Anadolu Yakası'nda inşaat sektörü hız kazandı!

Kentsel dönüşümle beraber Anadolu yakasında inşaat sektörü hız kazanmaya devam ediyor. Fikirtepe’de markalı büyük konut projeleri, Bağdat Caddesi’nde ise kentsel dönüşüm projeleri ön plana çıkıyor.

1.5 milyon konut satışı hedefiyle yola çıkan inşaatçılar rekor kırmayı hedefliyor!

1.5 milyon konut satışı hedefiyle yola çıkan inşaatçılar, milyarlık yatırımlarıyla bu yıl rekor kırmaya hazırlanıyor. Patronların radarında, Kağıthane, Halkalı ve Fikirtepe var

Yolanthe Cabau Fikirtepe'de inşaat reklamında oynayacak!

GS'nin Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Fikirtepe'deki inşaat firmasının reklam yüzü oldu. Adriana Lima ile Cabau arasında kararsız kalan şirket yetkilileri Fikirtepe'de anket yaptırdı.

Erkan İnşaat Fikirtepe Projesi: Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Fikirtepe projesi Pırlanta Göztepe, Mayıs 2017'de teslim ediliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Pırlanta Göztepe projesinde fiyatlar 540 bin 65 liradan başlıyor. Projede

Şua İnşaat Fikirtepe ve Kartal'da kentsel dönüşüm yapacak!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu iki proje de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek.

Şua İnşaat Fikirtepe'de dönüşüm projesini hayata geçirecek!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

anka inşaat fikirtepe fiyatları Haberi

anka inşaat fikirtepe fiyatları


Anka Yapı'nın 70 bin metrekare arsa alanında hayata geçirdiği Evim Kadıköy projesi Fikirtepe'de yükseliyor. 3 ada halinde inşa edilecek olan Evim Kadıköy Fikirtepe projesi 2 bin 500 daireden oluşuyor. Yüzme havuzu, cafe, restoran, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanlarının yer aldığı Evim Kadıköy'de ilk etaptaki 550 adet konut satışa çıkarıldı.


Metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL olan Evim Kadıköy Fikirtepe ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor. Evim Kadıköy Fikirtepe projesinde teslimler 24 ay sonra başlıyor. Evim Kadıköy projesinde 1+0'dan 5,5+1'e kadar konutlar bulunuyor.


Evim Kadıköy Fikirtepe fiyat listesi; 


46 metrekarelik stüdyolar 223 bin TL ile 251 bin TL,

65 metrekarelik stüdyolar 343 bin TL ile 396 bin TL,

73 - 85 metrekarelik 1+1'ler 350 bin TL ile 461 bin TL,

117...