28 / 03 / 2024

Anka Kule ne zaman satışa çıkacak

Anka Kule ne zaman satışa çıkacak

Anka Yapı tarafından Soğanlık’ta inşa edilen Anka Kule projesinde satışlar çok yakında başlıyor

Anka Yapı'nın Soğanlık projesi çok yakında satışa çıkıyor!

Anka Yapı'nın Soğanlık'ta hayata geçirdiği Anka Kule projesi çok yakında satışa çıkıyor...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Halk GYO Finans Kule'nin değeri ne kadar?

Halk GYO Finans Kule'nin toplam değeri 436 milyon 500 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 515 milyon 70 bin TL olarak takdir edildi. 

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar?

İş GYO ait Ankara İş Kule'nin pazar değeri 178 milyon 185 bin TL, taşınmazın yıllık toplam kira değeri 6 milyon 600 bin TL, ortalama aylık birim kira değeri ise 20,00 TL olarak belirlendi. 

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Halkalı-Kapıkule Demiryolu hattında son durum ne? 

Türkiye'nin Avrupa ile bağlantısında önemli bir hat olan Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Hattı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hattın Çerkezköy-Kapıkule kısmındaki çalışmalarda yüzde 25'lik aşama tamamlandı.

229 kilometrelik Halkalı Kapıkule Demiryolu Hattı tamamlanıyor!

Çevreye duyarlı proje olarak öne çıkan, yatırım bedeli 10,5 milyar liraya ulaşacak 229 kilometrelik Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi kapsamındaki çalışmalar sürüyor.

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Anka Park’a haciz geldi!

Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde inşaatına başlanan, 2 milyar Türk Lirası maliyete sahip olan ve Atatürk Orman Çiftliği'ne hukuksuz olarak yapıldığı belirtilen Anka Park’a haciz geldi.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'ne ilişkin açıklama!

Tekirdağ Valisi Yıldırım, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi, Londra'dan Pekin'e uzanan Demir İpek Yolu'nun önemli bağlantılarından bir tanesidir. Bu küresel boyuttaki projeyle Tekirdağ ve Türkiye, uluslararası ticaretin önemli bir merkezi haline gelecektir" dedi...

Halk Bankası Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesini 1 yıl uzattı!

Halk GYO, Ataşehir Finans Kule binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl daha uzattı...

Avrupa’dan Halkalı ve Kapıkule hattına destek!

Avrupa Birliği'nin (AB) Halkalı- Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi'ne 275 milyon euroluk hibe sağlamasına ilişkin finansman anlaşması bugün imzalanacak.

AB’den Halkalı-Kapıkule demir yolu hattına 275 milyon Euro hibe!

AB-Türkiye arasında bugüne kadarki en büyük ölçekli mali yardım projesine ilişkin ikili proje finansman anlaşması imzalanıyor. Anlaşma kapsamında AB Halkalı-Kapıkule demir yolu hattı için 275 milyon Euro hibe desteği verecek.

Anka Kule ne zaman satışa çıkacak Haberi

Anka Kule ne zaman satışa çıkacak

Anka Yapı imzasıyla inşa edilecek Anka Kule projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal ilçesinde D 100 karayolunun kuzeyinde bulunan, Yakacık ve Esenkent semtleri ile çevrilmiş olan Soğanlık'ta yer alacak. 27 katlı 2 blok halinde yükselecek olan proje toplam 200 konut yer alacak. . 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı Anka Kule projesi 30 kattan meydana gelecek

Anka Kule'nin görselleri Anka Yapı’nın internet sitesinde açıklandı. Ancak henüz projeyle ilgili bilgiler açığa kavuşmadı. Çok yakında Anka Kule projesinin ayrıntıları açıklanacak ve proje satışa sunulacak. 1-2 ay içerisinde başlanacak projede çalışmalar sürüyor.

444 38 99

http://www.ankagyo.com/proje/soganlik/proje-kunyesi


Gülay...