19 / 04 / 2024

ankapar nerede yapılıyor

ankapar nerede yapılıyor

Ankara’da yapım çalışmaları devam eden ve dünyanın sayılı tema parkları arasında yer alacak olan, 7’den 70’e her yaştaki eğlence ve adrenalin tutkunlarının merakla beklediği ANKAPARK’ta çalışmalar devam ediyor...

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

 Vestel Buzdolabı Hem üstün ve son teknoloji fonksiyonlar hem de temizlik açısından piyasada ön planda tutulan Vestel için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Vestel Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

 Bosch Bulaşık Makinesi özellikleri ve yapısı itibari ile evlerin ve hanımların vazgeçilmezi oluyor. Çalışma verimi Şubat ayı için fiyat araştırmasına neden oldu.  Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 anlık ortam sıcaklığını ölçerek lazım gelen ısıya kendini otomatik ayarlayan Vestel mini buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung RB50RS334SA/TR No- Frost Buzdolabı almak isteyenler fiyat araştırması yapıyor. Bu haberimiz tam size göre  Peki Samsung RB50RS334SA/TR No- Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Nef Sancaktepe nerede yapılıyor?

Nef Sancaktepe projesinde satışlar yakında başlayacak. Timur Gayrimenkul'ün yeni projesi Nef Sancaktepe nerede yapılıyor? İşte projeden detaylar...

Tema İstanbul nerede yapılıyor?

61 blok halinde inşa edilen Tema İstanbul Rezidans'ta toplam 3 bin 351 adet daire yer alıyor. Proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası taşıyor. Peki Tema İstanbul nerede yapılıyor?

Apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Apartman yönetimi toplantısı, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğer böyle bir zaman gösterilmemişse, her takvim yılının ilk ayı içinde toplanıyor. Peki, apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Ölünceye kadar bakma akdi nerede yapılır?

Ölünceye kadar bakma akdi, mal sahibi ile bakım borçlusu arasında imzalanıyor. Bu sözleşme taraflara bazı hak ve sorumluluklar yüklüyor. Peki, ölünceye kadar bakma akdi nerede yapılır?

Nevşehir'deki yeraltı şehrinde jeo radarlı çalışma yapılıyor!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi sırasında ortaya çıkartılan dünyanın en büyük yeraltı şehrinde, jeo radar cihazı eşliğinde temizleme çalışmaları yapılıyor.

ankapar nerede yapılıyor Haberi

ankapar nerede yapılıyor


Ankara’da yapım çalışmaları devam eden ve dünyanın sayılı tema parkları arasında yer alacak olan ANKAPARK’ta çalışmalar devam ediyor.

Binlerce oyuncağın yanı sıra, 7’den 70’e her yaştaki eğlence ve adrenalin tutkunlarının merakla beklediği ANKAPARK’ın inşaat çalışmaları devam ediyor. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Temapark’taki kapalı alan çalışmalarında sona gelindiğini, 10 adet kapalı alandan 6 tanesinin şu an tamamlanmak üzere olduğunu, 4 tanesinin de şubat ayının sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiği bilgisini verdi. 100 bin metrekarelik havuz inşaatının hemen hemen tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Üçpınar, “Havuzla ilgili sadece bir yalıtımımız kalacak onun için de sıcak günleri bekleyeceğiz” dedi.


Bunun yanı sıra ANKAPARK’ın giriş kapısı inşaatının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini bildiren Üçpınar, şunları söyledi: “Giriş kapımız ANKAPARK’ın simgesi, onun da hızlı...