28 / 03 / 2024

Vestel Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

 Vestel Buzdolabı Hem üstün ve son teknoloji fonksiyonlar hem de temizlik açısından piyasada ön planda tutulan Vestel için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Vestel Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..



Buzdolabı olmasının temel nedeni yiyecekleri soğuk tutmaktır. Soğuk ısılar gıdaların daha uzun zaman taze kalmasına yardımcı olur. Soğutmanın arkasındaki temel fikir, bakterilerin (tüm yiyeceklerin içerdiği) aktivitesini yavaşlatmaktır, böylece bakterilerin yiyecekleri bozması daha uzun sürer.

Ekran Koruma Modu

Enerji tasarrufu söz konusu olduğunda genelde herkesin ilk zihnide canlanan sadece daha az enerji ile çalışan ana kuvvet motorları gelir. Fakat Vestel buzdolapları ile enerji tasarrufu sadece ürünün güç motorlarında gizli değildir. Çünkü tasarrufu, istediğiniz her an yapabilmeniz mümkün! Enerji tasarrufu için tasarlanan“Ekran Koruma Modu” da bunlardan biri. Bu modu, buzdolabınızın dokunmatik dijital ekranı üzerinde yer alan “mod” butonuna, parmağınızı 5 saniye boyunca basılı tutarak aktifl hale getirebilirsiniz. “Ekran Koruma Modu” aracılığı ile buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız takdirde ekran ışığı yanmayacak ve kapalı bir konumda olacaktır.
 Kapağı açtığınızda ise seçtiğiniz bütün ayarlarınız, dijital ekranda görünecektir.

 Vestel Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler

“Mutfakta temizliğizin önüne engel olan en zor şey nedir?” sorusunu sorsak eminiz ki pek çoğunuz, buzdolabının arkasını temizlemek yanıtını verirdi. Fakat bu en çok zorluk olarak kabul edilen şey, Vestel akıllı buzdolaplarının verimli  özellikleri ile artık eskide kalıyor! Yeni versiyon Vestel buzdolaplarının altında olan  “Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler” vesilesi ile temizlik aşamasında buzdolabınızı istediğiniz gibi hareket ettirebilir, dip köşe mutfak temizliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik sadece temizlikte değil, mutfak tasarımınızı değiştirmek istediğiniz her an, tekerlekler imdadınıza koşacak. Yerli imalatın gururu 
Vestel ile hayatınızı basitleştiren çözümler için siz de hemen bir Vestel buzdolabı sahibi olun, farkı görün!

 


Geri Dön