27 / 04 / 2024

Ankapark kime devredildi

Ankapark kime devredildi

Ankara’da kulislerde, GBM Ticaret AŞ-Çelik ortaklığının, Ankapark'ın işletmesini, Bursa merkezli ECS Stil Tekstil’e devrettiği konuşuluyor...

Kapısına kilit vurulan Ankapark'a yeni işletmeci!

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in “En büyük hayalim” diye tanıttığı Wonderland Eurasia (Ankapark) Bursa merkezli ECS Stil Tekstil firmasına devredildi.

Ankapark, ECS Stil Tekstil’e mi devredildi?

Ankara’da kulislerde, GBM Ticaret AŞ-Çelik ortaklığının, Ankapark'ın işletmesini, Bursa merkezli ECS Stil Tekstil’e devrettiği konuşuluyor...

Emlak alım satım masrafları kime aittir?

Emlak alım satım işleri için alıcı ve satıcının müracaatının ardından tapu memuru emlak alım satım masraflarının ödenmesini istiyor. Peki, emlak alım satım masrafları kime aittir? İşte yanıtı..

Muvazaalı satış davası kime açılır?

Muvazaalı satışlarda, tapu iptali ve tescili davası açılarak, mirasçıdan kaçırıldığı iddia olunan tapulu gayrimenkulün tapu kaydının iptali istenebiliyor. Peki, muvazaalı satış davası kime açılır?

Ankapark'ın yeşillendirme çalışmaları ne zaman bitecek?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına hızla devam edilen Avrupa’nın en büyük tema parkı olan ANKAPARK’ta yeşillendirme çalışmaları sürüyor.

Ankapark Ankara'dan son kareler!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirdiği Ankapark projesinde çalışmalar son sürat sürüyor. 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen Anka Park'ın 2015 sonuna kadar açılması planlanıyor...

Miras reddedilirse kime kalır?

Yasal ve atanmış mirasçılar mirası 3 ay içinde reddedebiliyor. Reddi miras işlemleri yazılı veya sözlü beyan ile Sulh Hukuk Mahkemesine yapılıyor. Peki, Medeni Kanun gereğince miras reddedilirse kime kalır?

Apartman giderleri kime aittir?

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda apartman aidatı ile ilgili hususlara yer veriliyor. Apartmandaki ortak giderlerin malikler tarafından ödenmesi gerekiyor. Peki, apartman giderleri kime aittir?

Kat mülkiyeti tapu masrafı kime aittir?

Bir apartmandaki mesken ve işyerleri için kat mülkiyeti hakkı kurulabiliyor. Kat mülkiyeti kurulma aşamasında birtakım masraflar ödeniyor. Peki kat mülkiyeti tapu masrafı ne kadar? Kat mülkiyeti tapu masrafı kime aittir?

Miras kalan tarla kime verilir?

Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Toprak Koruma Kanunu gereğince, tarım arazileri miras yolu ile bölünemiyor. Miras kalan tarlanın mülkiyetinin devredilmesi gerekiyor. Bu durumda miras kalan tarla kime devredilir?

Karmen Yapı hisselerinin yüzde 6'sı Metal Gayrimenkul'e devredildi!

Metal Gayrimenkul Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Karmen Yapı AŞ'nin hisselerinin yüzde 6'lık kısmı Metal Gayrimenkul'e devredildi.

Mirasta kime ne oranda pay düşer?

Bir kimsenin vefatı halinde sahip olduğu mallar mirasçılarına intikal ediyor. Mirasbırakanın mirasçılarının kim olduğu ve hangi oranda mirasçı oldukları kanun ile açıklanıyor. Peki, kanunen mirasta kime ne oranda pay düşer?

Ankapark inşaatında son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen Ankapark projesinde çalışmalar sürüyor. 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ankapark'ın 2015 sonuna kadar açılması planlanıyor...

Ankapark kime devredildi Haberi

Ankapark kime devredildi

Başkent Elektrik’in, haa başında 2.5 milyon TL’lik birikmiş borcunu ödemediği için elektriğini kestiği Wonderland Eurasia’da (Ankapark) sürpriz devir… Ankara’da kulislerde, GBM Ticaret AŞ-Çelik ortaklığının, Wonderland Eurasia’nın işletmesini, Bursa merkezli ECS Stil Tekstil’e devrettiği konuşuluyor. Yeni işletmenin, öncelikle personelin 3-4 aydır biriken maaşlarını ve işten ayrılanların da yasal alacaklarını ay sonuna kadar ödemeyi planladığı belirtiliyor. ECS Stil’in, devir bedeli ve süreci, varsa ortaklık yapısıyla ilgili olarak kısa süre içinde basını bilgilendirmesi bekleniyor. İşte Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberi;

Ankapark adıyla bilinen Wonderland Eurasia, istifa ettirilen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde inşa edildi. Hayvanat Bahçesi’nin bulunduğu Atatürk Orman Çiliği (AOÇ) arazisine inşa edilen park, gerek yeri gerekse de maliyetiyle sürekli tartışma konusu oldu.

Gökçek’in ardılı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,...