20 / 04 / 2024

ankara 18 yeni park

ankara 18 yeni park

Başkent Ankara’da Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı bölgelerinde toplam alanı 700 bin metrekareye yakın 18 yeni park inşa ediliyor. İşte Ankara’nın yeni parkları ve yüzölçümleri...

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept GYO, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilmesi planlanan otel projesi için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

HCB Dinamik İnşaat'tan Ankara'ya 1.112 konutluk yeni proje geliyor!

HCB Dinamik İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Ankara Yenimahalle'de yükselecek olan ve 1.112 konutun yer alacağı proje 1 milyar 380 bin TL'ye mal olacak.

Ankara'ya 490 konut ve 98 ofislik yeni proje geliyor!

BCM İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 490 konut ve 98 ofisin yer aldığı proje 1 milyar 903 milyon 200 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ'nin Ankara'daki yeni projesi için flaş erteleme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesinin ihalesi 15 Kasım tarihine ertelendi. Söz konusu ihale 11 Kasım'da yapılacaktı.

Benzinin litresi bu gece tam 1 lira 94 kuruş ucuzlayacak! İstanbul, Ankara, İzmir yeni benzin fiyatları açıklandı! 

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litresine indirim yapılacak. Peki yeni indirimle benzinin litre fiyatı hangi ilde kaç TL olacak? İşte yeni fiyatlar ve BP, Opet, Total, PO, Shell 26 Eylül 2023 fiyat listesi...

TOKİ'den başkente yeni millet bahçesi geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkacak.

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

TOKİ'den Ankaralılara bir yeni proje daha! Tam 142 konut ve 28 dükkanlık bu projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki yeni projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede 142 konut ve 28 dükkan yer alacak.

ankara 18 yeni park Haberi

ankara 18 yeni park

Ankara'da son 20 yılda yapılan 366 parka 18 yeni park daha ekleyeceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkentin en yeşil ve yaşanabilir şehirlerinden biri haline geldiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla Ankara’nın birçok ilin yüzölçümünden daha büyük bir şehir haline geldiğini de anlatan Başkan Gökçek, “Ankara’ya kazandıracağımız yeni parklarımızla bu rakam daha da artıyor” diye konuştu.


Yapımı devam eden parklarda büyüklüklerine göre; spor kompleksleri, amfi tiyatrolar, çocuk oyun ve kondisyon alanları ile yürüyüş parkurları, çardak ve kamelyalar yer alıyor.


Seyir terası özelliği taşıyan şehrin yüksek yerlerindeki parklara da vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yürüyen merpenler ve asansörler kuruluyor. İçeriğindeki dopdolu aktivitelerle her yaştan Başkentlinin yeni parklarda da gönüllerince dinlenip, eğlenebileceğini, çocukların oyun oynayacağını, gençlerin spor aktivitelerini yerine getireceğini, yaşlıların dost...