28 / 03 / 2024

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap toki fiyat listesi

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap toki fiyat listesi

Dün saat 11:00'de gerçekleşen Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekilişi kapsamında 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olabilmek mümkün. İşte Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura sonuçları...

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi bugün!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi bugün. Yüzde 15 peşinatta 108 ay vade imkanı sunan projede 7 bin 796 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kurası nerede çekilecek?

Kura çekimi yarın yapılacak olan TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kurası nerede çekilecek?

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015 kapsamında başvurular bugün sona eriyor. Toplam 18 adet konutun kurayla satıldığı projede 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ fiyat listesi!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar kurayla satışa sunuluyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ Konutları kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Başvuruları yarın başlayacak olan projede 487,23 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015!

Toplam 18 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 2 bin TL kura başvuru bedeli ödeniyor. İşte Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Altındağ Cinderesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi. İşte projenin ilk görselleri...

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin muhammen bedeli 10 milyon 790 bin 905 TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Ankara Altındağ'da satılık 34 arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi'ndeki 34 arsayı satıyor. İhale, 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak..

Ankara Altındağ'da 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Gültepe Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve bina niteliğindeki gayrimenkulün toplam bedeli 12 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Altındağ Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Altındağ Belediyesi, 2005 yılından bu yana “Ankara’nın Teksas’ı” olarak bilinen Çinçin Mahallesi’nde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdi. Gecekonduları temizlenen, yolları açılan mahallede Altındağ Belediyesi tesislerinin de hizmete girmesiyle, bölge bambaşka bir görünüme kavuştu.

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

Ankara Altındağ'da 50.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ Gültepe'de kat karşılığı konut ve dükkan inşaatı yaptıracak. İhale 20 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın bedeli 50 milyon 556 bin TL olarak belirlendi.

THK'dan Ankara Altındağ'da satılık daire ihalesi 9 Mayıs'ta!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Altındağ'da bulunan daireyi satışa çıkardı. 100 metrekarelik dairenin ihalesi 09 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat: 14.30’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

THK'dan Ankara Altındağ'da satılık daire!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Altındağ'da bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairenin ihalesi 15 Nisan 2016 Cuma günü saat: 14.30’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Gültepe başvuruları yarın başlıyor!

19 bin 171 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Altındağ Gültepe 1. Etap TOKİ 'de 1 konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Gültepe başvuruları yarın başlıyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap toki fiyat listesi Haberi

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap toki fiyat listesi

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta yüzde 10, yüzde 15 ya da yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım ise 96 ay, 108 ay veya 120 ay vadelendiriliyor.


Toplam 18 adet konutun satışa sunulduğu Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura sonuçları açıklandı. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yapılan kura çekimi ile 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satıldı. 


TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap Evleri fiyatları 77 bin 795 TL'den başlıyor, 122 bin 25 TL'ye kadar ulaşıyor. Projede 7 bin 796 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura sonuçları için tıklayın

Satış duyurusu için