28 / 03 / 2024

Ankara Altındağ Gültepe toki başvuru dönemi

Ankara Altındağ Gültepe toki başvuru dönemi

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4 Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında satışa sunulan 546 daire için başvurular 13 Mayıs'ta başlıyor...

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Altındağ Cinderesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi. İşte projenin ilk görselleri...

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin muhammen bedeli 10 milyon 790 bin 905 TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Ankara Altındağ'da satılık 34 arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi'ndeki 34 arsayı satıyor. İhale, 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak..

Ankara Altındağ'da 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Gültepe Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve bina niteliğindeki gayrimenkulün toplam bedeli 12 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Altındağ Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Altındağ Belediyesi, 2005 yılından bu yana “Ankara’nın Teksas’ı” olarak bilinen Çinçin Mahallesi’nde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdi. Gecekonduları temizlenen, yolları açılan mahallede Altındağ Belediyesi tesislerinin de hizmete girmesiyle, bölge bambaşka bir görünüme kavuştu.

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

Ankara Altındağ'da 50.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ Gültepe'de kat karşılığı konut ve dükkan inşaatı yaptıracak. İhale 20 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın bedeli 50 milyon 556 bin TL olarak belirlendi.

THK'dan Ankara Altındağ'da satılık daire ihalesi 9 Mayıs'ta!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Altındağ'da bulunan daireyi satışa çıkardı. 100 metrekarelik dairenin ihalesi 09 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat: 14.30’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

THK'dan Ankara Altındağ'da satılık daire!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Altındağ'da bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairenin ihalesi 15 Nisan 2016 Cuma günü saat: 14.30’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Gültepe başvuruları yarın başlıyor!

19 bin 171 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Altındağ Gültepe 1. Etap TOKİ 'de 1 konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Gültepe başvuruları yarın başlıyor.

Ankara Altındağ Gültepe toki başvuru dönemi Haberi

Ankara Altındağ Gültepe toki başvuru dönemi

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4 Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 546 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Başvurularom 13 Mayıs 14 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşeceği projede kura çekilişi 22 Haziran'da yapılacak.


TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4 Etap kapsamında yer alan dairelerin alanları 98,93 metrekare 2+1, 124,56 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. Yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinat verilen konutlar için 96 ay, 108 ay ve 120 ay vadelendirme yapılıyor. Dairelerin fiyatları en düşük 98 bin 928 TL, en yüksek 146 bin 362 TL olarak belirlendi. Projede en düşük başlangıç taksiti 618,30 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 1,372,15 TL.


Detaylı bilgi için