20 / 04 / 2024

Ankara arsa fiyatları

Ankara arsa fiyatları

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların ardından Ankara’da arsa fiyatlarının suni olarak artırıldığına dikkat çeken Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ankara'da 8.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Yenimahalle'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 146 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da 10.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 22. İcra Dairesi, Yenimahalle Pamuklar'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan Ankara'da 31.1 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara'nın Pursaklar ve Keçiören ilçesindeki 4 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 31 milyon 102 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara’ya 20 yılda 750 bin yeni konut!

Coldwell Banker Başkent ofisi Broker ve Genel Müdürü Evren Barutçu, Ankara'nın gayrimenkul sektörü açısından değerlendirmesini yaptı. 

Ankara Belediyesi'nden 3 ilçede satılık 4 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gölbaşı, Yenimahalle ve Pursaklar ilçesindeki 4 arsayı satıyor. Konut imarlı arsaların satış bedeli 129 milyon 51 bin 950 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de icradan 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Yuva Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 11 Ekim Salı günü yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 938 bin TL olarak belirlendi.

Arsa fiyatları neden yüksek?

Öncelikle doğru soruyu sorduğumuzdan emin olalım. Gayrimenkul geliştirmecilerinin arsa fiyatlarının yüksekliğini söylemesi için bir arsa “satış fiyatı” ve “işlem” gerekliliğini unutmayalım. Peki bunlar gerçekten var mı?

Çankaya'da icradan 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara 16.İcra Dairesi tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesinde bulunan arsa 5 milyon 86 bin 352 TL bedelle 17 Ağustos günü açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 55.6 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören ve Yenimahalle'de bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplam bedeli 55 milyon 662 bin 385 TL olarak belirlenen taşınmazların ihaleleri 4 Haziran 2015'de gerçekleşecek.

Ankara'da icradan 1.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü; Altındağ ilçesi, Battalgazi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam bedeli 1 milyon 376 bin 23 TL olarak belirlendi.

TMSF'den Ankara ve Kahramanmaraş'ta satılık 15 arsa!

TMSF; Kahramanmaraş ve Ankara'da yer alan 15 arsayı 5 Ekim 2014 tarihinde saat 14.42 itibariyle satışa çıkarıyor. Söz konusu arsaların fiyatları 3 bin 420 TL'den başlıyor.

Altındağ'da belediye 10 arsayı 3 Eylül'de satışa çıkarıyor!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara, Altındağ'da yer alan 10 arsayı 3 Eylül 2014 tarihinde saat 16.00'da ihaleye çıkarıyor. Arsaların fiyatları 38 bin 250 TL'den başlıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

Türkiye’nin önemli otoyol projelerinden biri olan Ankara-Niğde Otoyolu daha tamamlanmadan güzergahındaki bölgelerdeki arsa fiyatlarında artış yaşanıyor.

Nokta Ankara projesi fiyatları!

21 bin 274 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Nokta Ankara projesi Ankara'nın en değerli bölgesi Çayyolu'nda inşa ediliyor.  İşte, Nokta Ankara projesi fiyatları...

Cubes Ankara satış fiyatları!

Özelleştirme İdaresi’nden 2014 yılında 160 milyon liraya alınan 20 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Cubes Ankara'da avantajlı daire satışları sürüyor. İşte, Cubes Ankara satış fiyatları....

İstanbul’da arsa fiyatları hızla artıyor!

Sultanbeyli’den Kadıköy’e, Şişli’den Avcılar’a kadar İstanbul’un merkezleri ya da en uzak noktalarında bile daire fiyatları 300-400 bin liradan başlıyor. Daire fiyatlarını asıl yükselten etken arsa fiyatları. İstanbul’da arsa fiyatları hızla artıyor.

Kule Evo Ankara satış fiyatları!

Kule Evo Ankara satış fiyatları 318 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Kule Evo Rezidans projesinde konutların iki ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Arsa fiyatları yatırımcısını mutlu etti!

Birikimlerini değerlendirmek isteyenler döviz, borsa ve altın fiyatlarının sürekli inip çıkmasıyla arsa alımına yöneldi. Son bir yılda yaklaşık yüzde yüz oranında kazandıran arsa fiyatları, yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Erland Residence Ankara ev fiyatları!

Erland Residence Ankara ev fiyatları 175 bin TL'den başlıyor. 251 konuttan oluşan Erland Residence Ankara projesinde daire teslimleri bu ayın sonunda yapılıyor...

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Arz ve talep arasındaki dengesizlik arsa fiyatlarını artırıyor!

Balıkesir'deki inşaat sektörünün önemli isimlerinden İleride İnşaat sahibi Galip Ertekin, inşaat sektörünü değerlendirdi. Ertekin, arz ve talep arasındaki dengesizliğin arsa fiyatlarını artırdığını belirtti.

Atabilge Aka Ankara daire fiyatları!

Atabilge Aka Ankara daire fiyatları 4+1'lerde 475 bin liradan başlayarak değişiyor. Atabilge Aka Konutları projesinde daire teslimlerinin bu yıl ağustos sonunda yapılması planlanıyor...

İstanbul'da arsa fiyatları milyon dolarları geçti!

İstanbul'da imarlı arsa fiyatları milyon dolarları buluyor. Zeytinburnu'nda 128 bin metrekare arsa 450 milyon dolara satılıyor. Şişli'de 10 bin metrekare yer ise 110 milyon dolar...

İstanbul'da arsa fiyatları el yakıyor!

İmarlı arsa fiyatlarının el yaktığı İstanbul'da özellikle şehir merkezindeki arsaların yanına bile yaklaşılamıyor. Birkaç yıl önce alıcı bile çıkmayan arsalar el yakar oldu. Arnavutköy'de ise fiyatlar rekor düzeyde arttı.

Hakkari ve Şırnak'ta arsa fiyatları arttı!

Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin iki büyük ilçe Yüksekova ve Cizre'ye taşınmasının gündeme gelmesiyle bölgede arsa fiyatları yükseldi, ekonomik canlanma şimdiden başladı. Terörün ilçelerden temizlenmesiyle iki ilçe de şantiyeye dönecek.

Ankara arsa fiyatları Haberi

Ankara arsa fiyatları

Ankara’da konut arzının gittikçe düşüş gösterdiğini, bunun sonucu olarak ev kıtlığının çoğaldığını, kira fiyatlarının arttığını dile getiren Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Konuta talep var ama maliyet fiyat arasındaki enflasyon en büyük sorun. Ankara’da konut üretimini teşvik edici adımlar atılmalı" diye konuştu.

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların ardından Ankara’da arsa fiyatlarının suni olarak artırıldığına dikkat çeken Halil Egemen, "İnşaat firmaları konut projesi üretecek uygun maliyetli arsa bulamıyor. Satılabilecek proje üretmek için yatırım ortamının üretici ve tüketici açısında avantajlı koşullar içermesi gerekiyor" açıklamasında bulundu. 

Döviz kurları yükselince, arsa fiyatlarının düşmesi gerekirdi

Kurlarda meydana gelen dalgalanmaların ardından konut imarlı arsaların kurla orantılı yükseltildiğine ve fiyatlarında yapıştığına dikkat çeken Egemen, "İnşaat sektöründe yapı maliyetleri sürekli artıyor. Ankara’da yeni projeye başlayan çok az ve başlanan projelerin...