25 / 04 / 2024

Arnavutköy'de arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Arnavutköy'de arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Üçüncü havaalanı, üçüncü köprü gibi büyük projelerin geçiş noktasında olan Arnavutköy’de son 1 yılda arsa fiyatları yüzde 50 artış gösterdi. Bölgenin yüksek getiri potansiyeli, şimdi yabancı yatırımcıların radarında.



İstanbul’da yatırımcıların yeni gözdesi olan Arnavutköy’de, arsa fiyatları yükseliyor. Hızla değerlenen bölgeden arsa sahibi olmak isteyenler için Uzman Arsa 100 bin TL’nin altında başlayan fiyatlarla fırsatlar sunuyor.


Arnavutköy’ün önemli projelerle birlikte İstanbul’un en yeni ve dördüncü büyük ilçesi konumuna geldiğine dikkat çeken Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek, bölgeye yabancı yatırımcıların da ilgi göstermeye başladığını belirtti. İbrahim Özbek Arnavutköy’den bugün alınacak bir metrekarelik bir arsanın bile yarın çok değerli bir yatırıma dönüşeceğini ifade ederek, bölgeyle özellikle Suudi Arabistan, Lübnan, Katar ve Kuveyt’ten yabancı yatırımcıların ilgilendiğini aktardı. Uzman Arsa olarak bölgede küçük ve büyük tüm yatırımcılar için fırsatlar sunabildiklerini belirten Özbek, faiz derdine girmeden yatırımlarını değerlendirmek isteyenler için 100 bin TL’nin altından başlayan fiyatlarla kârlı fırsatlar sunabildiklerini bildirdi.




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Türkiye’nin mega projelerinden üçüncü havalimanı ile üçüncü köprü Yavuz Sultan Selim’in geçiş noktasında bulunan Arnavutköy, yabancı yatırımcının ilgi odağı haline geldi.


Son bir yılda ilçede arsa fiyatları yüzde 50 artış gösterdi. Arnavutköy'ün önemli projelerle birlikte İstanbul'un en yeni ve dördüncü büyük ilçesi konumuna geldiğine dikkat çeken Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek, bölgeye yabancı yatırımcıların da ilgi göstermeye başladığını belirtti. Star'daki habere göre, Arnavutköy'den bugün alınacak bir metrekarelik bir arsanın bile yarın çok değerli bir yatırıma dönüşeceğini belirten Özbek, Suudi Arabistan, Lübnan, Katar ve Kuveyt'ten yabancı yatırımcıların Arnavutköy ile yakından ilgilendiğini aktardı. İbrahim Özbek, Arnavutköy'ed şu anda 100 bin TL'nin altında başlayan fiyatlarla ilerde kâr getirecek arsaların da yatırımcıları beklediğini söyledi.




Yeni Şafak





Bu haber Son Saat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




İstanbul'da yatırımcıların yeni gözdesi olan Arnavutköy'de, arsa fiyatları yükseliyor. Hızla değerlenen bölgeden arsa sahibi olmak isteyenler için Uzman Arsa 100 bin TL'nin altında başlayan fiyatlarla fırsatlar sunuluyor. Arnavutköy'ün önemli projelerle birlikte İstanbul'un en yeni ve dördüncü büyük ilçesi konumuna geldiğine dikkat çeken Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek, bölgeye yabancı yatırımcıların da ilgi göstermeye başladığını belirtti. İbrahim Özbek Arnavutköy'den bugün alınacak bir metrekarelik bir arsanın bile yarın çok değerli bir yatırıma dönüşeceğini ifade ederek, bölgeyle özellikle Suudi Arabistan, Lübnan, Katar ve Kuveyt'ten yabancı yatırımcıların ilgilendiğini aktardı. Uzman Arsa olarak bölgede küçük ve büyük tüm yatırımcılar için fırsatlar sunabildiklerini belirten Özbek, faiz derdine girmeden yatırımlarını değerlendirmek isteyenler için 100 bin TL'nin altından başlayan fiyatlarla kârlı fırsatlar sunabildiklerini bildirdi.



Son Saat


Geri Dön