25 / 04 / 2024

Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek

Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek

Arnavutköy’ün yapımı devam eden 3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi projelerle cazibesini her geçen gün artırdığını belirten Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek, bölgeden arsa alacaklara 5 önemli tavsiyede bulundu.

Arnavutköy'de arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Üçüncü havaalanı, üçüncü köprü gibi büyük projelerin geçiş noktasında olan Arnavutköy’de son 1 yılda arsa fiyatları yüzde 50 artış gösterdi. Bölgenin yüksek getiri potansiyeli, şimdi yabancı yatırımcıların radarında.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Galatasaray yönetim kurulu gayrimenkuller için istediği yetkileri alamadı!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında yönetim kurulu için Galatasaray Adası, Mecidiyeköy'deki arsa ve Beyoğlu'ndaki bina üzerinde istenen yetkiler alınamadı.

Sitelerde yönetim kurulu nasıl seçilir?

Kat mülkiyetine tabi yapılarda yönetici, kat malikleri kurulunda sayı ve arsa payı çoğunluğu ile seçilmesi gerekiyor. Peki, sitelerde yönetim kurulu nasıl seçilir?

Büyük site projelerinde yönetim problemi!

Mgc Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda arsa payını, site projelerindeki yönetim problemleri ve Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yönetim planıyla ortak alan hakkınız gasp edilemez!

Tüm bina ve sitelerde var olan yönetim planı ile hak sahiplerinin ortak alan hakları sınırlanabilir mi? Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Aysun Göksu: Varlık Yönetim Fonu yatırımları artıracak!

Destek Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzman Yardımcısı Aysun Göksu, kurulacağı açıklanan Varlık Yönetim Fonu'nun yatırımları artıracağını söyledi.

Arnavutköy'den arsa alırken dikkat edilecek 5 nokta!

Arnavutköy’ün yapımı devam eden 3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi projelerle cazibesini her geçen gün artırdığını belirten Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek, bölgeden arsa alacaklara 5 önemli tavsiyede bulundu.

Yönetim Planı tapuda kontrol edilmeli!

Kat mülkiyetli bir taşınmazın tapusuna kontrol ettiğimizde Yönetim planı ve karşısında yönetim planının yapıldığı tarih bulunmaktadır. Gayrimenkul hukuku uzmanı Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor.

42 Maslak Yönetim Katı toplantılarında önemli isimleri ağırlıyor!

İş dünyasından başarılı isimlerin uzman oldukları sektörlerle ilgili tecrübelerini paylaşacağı Yönetim Katı toplantıları; katılımcıların bilgi, fikir, tecrübe ve iş ilişkisi geliştirebileceği önemli fırsat özelliğini taşıyor.

42 Maslak yönetim katı toplantılarında önemli isimleri ağırlıyor!

42 Maslak ART!SPACE’te düzenlenen “ Yönetim Katı ” toplantıları iş dünyasından uzman yöneticilerin katılımlarıyla 14 Ağustos 2014 - 17 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

TMSF, RTC Varlık Yönetim A.Ş.'nin arsa, bina ve dükkanlarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, RTC Varlık Yönetim A.Ş.'ye Türkiye'nin farklı illerindeki çeşitli taşınmazları satışa çıkardı

Çimbeton yönetim kuruluna İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy atanacak!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları yönetim kuruluna bağımsız adaylar olarak İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy'un atanması için genel kuruldan izin alınacak

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk'ü konuk ediyor

Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek Haberi

Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek

Konut kredilerindeki faiz oranları her geçen gün yükselince yatırımcılar yönünü kısa vadede değerlenecek bölgelerdeki arsalara çevirdi. Arnavutköy’ün yapımı devam eden 3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi projelerle cazibesini her geçen gün artırdığını belirten Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek, bölgeden arsa alacaklara 5 önemli tavsiyede bulundu


Yatırımcılar, faizlerdeki yükseliş nedeniyle ellerinde tuttukları nakit parayı konut yerine arsa olarak değerlendirmeye başladı. İstanbul’da ev almanın giderek zorlaştığını ifade eden Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek, kısa ve uzun vadede elindeki nakit parasını daha verimli değerlendirmek isteyenlerin Arnavutköy gibi cazibesini artıran bölgelerden arsa satın almaya başladığını söyledi.


İbrahim Özbek, 3. Köprü ve özellikle 3. Havalimanı faaliyete girdikten sonra Arnavutköy’de konut ihtiyacına gereksinim olacağını görerek bölgeye yönelenlerin doğru bir yatırım yapabilmeleri için dikkat...