25 / 04 / 2024

ankara avm sektörü

ankara avm sektörü

Konut anlayışının değiştiği Ankara’da tüketici artık her ihtiyacını kolayca karşılayabileceği projelere yönelirken, inşaat sektörü temsilcileri de ürettikleri konutlarda ticari alanlara önem vermeye başladı.

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

AVM sektörü 2022'de turist için çalışacak!

Dövizde meydana gelen kur artışı nedeniyle sektörden umudu kesen AVM ve perakende sektörü gelecek sene turist için çalışacak. 

AVM sektörünü bu yıl ne bekliyor? 

Esas Gayrimenkul Üst Yöneticisi (CEO), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cem Eriç, tam kapanma sonrasında AVM sektöründe toparlanma olsa da gelirlerde azalma olacağını dile getirdi. 

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

AVM sektörü 2021'e pozitif bakıyor!

İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin cumartesi günleri faaliyet gösterecek olmasının sektörü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkileri!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini anlattı. Gürlek, ''Ankara’da, hali hazırda müşteri bekleyen çok sayıda sıfır ve ikinci el konutlar değil alıcı, bakmak isteyen bile bulunamıyor'' diye konuştu.

AVM sektörü kiraların ertelenmesini talep ediyor! 

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında kamuya açık alanlar tek tek sınırlandırılırken, TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, "Perakendeci açısından kiraların ötelenmesi, AVM'lerin kredi borçlarının ertelenmesi gerekiyor" dedi...

AVM sayısı arttı, franchising sektörü büyüdü!

20 yıllık süreçte zincir işletme sayısı 3 bin 500'e ulaştı. Bu zincirlerin yurdun dört bir tarafına yayılan şube sayısı da 65 bini buldu. Peki yeni yıl franchising sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen soruların cevapları...

Türkiye'nin 2019 yılı konut sektörü analizi!

'2019 yılı Türkiye Konut Sektörü Değer Değişimi Haritası' yayınlandı. TUİK tarafından derlenen verilere göre Türkiye'de en çok konut İstanbul, Ankara ve İzmir'de satıldı.

AVM sektörü koronavirüsten olumsuz etkilenmeyi beklemiyor!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgınına ilişkin açıklama yaptı. Baştürk, "AVM sektörüne olumsuz bir etki şu aşamada beklemiyoruz." dedi. 

ankara avm sektörü Haberi

ankara avm sektörü

Konut anlayışının değiştiği Ankara’da tüketici artık her ihtiyacını kolayca karşılayabileceği projelere yönelirken, inşaat sektörü temsilcileri de ürettikleri konutlarda ticari alanlara önem vermeye başladı.


Allora Beytepe projesini hayata geçiren MFZ Grup’un ortaklarından Muhanver Gözüm, “Yalnızca konutların değil iş merkezlerinin de yer verdiği cadde üzeri mağazalar, projenin ve bulundukları bölgelerin değerini arttırırken, Ankara’da alışveriş kültürünün de değişmesini sağlıyor. Hayata geçirdiğimiz Allora Beytepe projemizde de, özel konumumuzun getirdiği liderlik göreviyle, bu önemli lokasyonu ticaret merkezi yapmayı planlıyoruz” dedi.


Konut anlayışının değiştiği Ankara’da tüketici artık her ihtiyacını kolayca karşılayabileceği projelere yönelirken, inşaat sektörü temsilcileri de ürettikleri konutlarda ticari alanlara da önem vermeye başladı.


Konutta kalite ve konfor arayanların yeni tercihi Beytepe bölgesi, kentin ana lokasyonlarına yakın konumu ve gelişme potansiyeliyle konut kadar, iş yeri yatırımcısının da...