16 / 04 / 2024

ankara besa nova

ankara besa nova

Teslimlerinin Kasım 2013'de gerçekleşeceği Besa Nova'da maksimum fiyat 800 bin TL...

Besa İnşaat Besa Nova Evleri'nde 395 bin liraya!

Ankara Besa Nova Konutları2nda fiyatlar 385 bin liradan başlıyor, 3 bloktan meydana gelen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Besa Nova Ankara'da güncel fiyatlar 395 bin liradan başlıyor!

Ankara Besa Nova Evleri'nin teslimlerine Kasım ayı içerisinde başlanacak, projede güncel fiyatlar 395 bin liradan başlıyor

Nova Life için düğmeye basıldı! Ankara'ya 2 bin 263 konutluk yeni proje geliyor!

Nova Life için düğmeye basıldı. 2 bin 263 yeni konutun yer alacağı proje 4 milyar 860 milyon 352 bin 272 TL'ye mal olacak.

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Ankara'da en çok 1+1 konutlar talep görüyor!

Ankara'da hızla yaygınlaşan 1+1 konutlar, öğrencilerin gözdesi oldu. Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son dönemde yaptıkları konut projelerinde en fazla talep gören konut türünün 1 artı 1’ler olduğunu belirtti.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Yapı Kredi Koray Nova Ankara değerleme raporunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Yapı Kredi Koray Nova Ankara değerleme raporunu yayınladı.

BESA Grup'tan Ankara'ya 4 yeni proje!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Ankara Kent İncek'te ön talep süreci devam ediyor!

YAKLAŞIK 50 yıldan bu yana özellikle Başkent Ankara'da önemli projelere imza atan BESA Grup'un İncek'teki ikinci projesi Kent İncek'te üye kayıtları devam ediyor.

BESA Grup İncek'teki ilk konut projesine başladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana Başkent Ankara’da çok sayıda proje konut ve iş merkezi projesine imza atan BESA Grup, İncek’teki ilk konut projesi için çalışmaları hızlandırdı.

ankara besa nova Haberi

ankara besa nova

Ankara Çayyolu'nda 23 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Besa Nova projesi Besa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 224 konutun yer aldığı Besa Nova Evleri'nde yer alan konut tipleri 3+1, 4+1, 5+1 ve 7+1 olarak belirlendi. 3 bloktan oluşan projenin teslim tarihi 2013 Kasım'da gerçekleşecek. Besa Nova'daki 5+1 dairelerin tamamı satıldı.



Besa Nova Evleri'nde satışı devam eden 3+1 daireler 400 bin TL ile 445 bin TL, 4+1 daireler 465 bin TL ile 560 bin TL, 7+1 daireler 750 bin TL ile 800 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 



Besa Nova' Evleri'nde yer...