19 / 04 / 2024

ankara beypazarı doğalgaz

ankara beypazarı doğalgaz

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın yoğun mesailerle bürokrasiyi hızlandırarak tamamlanması için çalıştığı Doğalgaz Projesinde önemli aşamalar kat ediliyor.

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Benzin, mazot, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yüzde 50 indirim geliyor mu? Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, elektrik, benzin, mazot ve doğalgaz fiyatlarının yüzde 50 düşürülmesi için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun Ankara'daki 42 arsasının değeri 116.5 milyon TL!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara'daki toplam 42 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Doğalgaz organik büyüyecek!

2007'de kurulan Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, beş milyon nüfusa sahip Ankara'da iki milyona yakın aboneye Türkiye'nin ise yaklaşık yüzde 7'sine hizmet sağlıyor. Dört yıl içinde 300 milyon TL yatırım harcaması yapan şirketin gündeminde halka arz süreci var.

Beypazarı doğalgaz dağıtım merkezi inşaatında sona gelindi!

Beypazarı’nda doğalgaz çalışmaları devam ediyor. İlçenin girişine yapılan “dağıtım merkezi” inşaatı da bitmek üzere

Ankara Beypazarı'na doğalgaz geliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın yoğun mesailerle bürokrasiyi hızlandırarak tamamlanması için çalıştığı Doğalgaz Projesinde önemli aşamalar kat ediliyor.

Gökçek: Başkent Doğalgaz arazilerimizi geri verecek!

Büyükşehir Belediyesi ile Başkent Doğalgaz uzlaşacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Başkent Doğalgaz arazilerimizi geri vererek açtığı davalardan vazgeçecek. Biz de davamızı geri çekeceğiz" dedi.

Ankara'da doğalgaz kazı yasağı başlama tarihi uzatıldı!

Ankara Ticaret Odasından (ATO), Ankara Büyükşehir Belediyesinin doğalgaz kazı yasağı başlama tarihini 20 Ekim'e uzattığı bildirildi.

Ankara Gölbaşı'nda doğalgaz borusu patladı!

Gölbaşı Fizikçiler Sitesi önünde kepçenin yolda kazı yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamanın ardından doğalgaz borusundan alevler yükseldi.

Rusya doğalgaz boru hattı için ilk adımı attı!

Rus haber ajansı Sputnik'in haberine göre, Rusya, doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak boru hattı projesinin ilk ayağı için teklifini Ankara'ya sundu.

Polatlı'da doğalgaz patlaması!

Polatlı’da Selçuk Caddesi’nde bir vatandaşın ikamet ettiği konutta doğalgaz patlaması meydana geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Grubu İtfaiye ekipleri, patlama sonucu meydana gelen yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

Ankara'daki konutlarda doğalgaz tehlikesi!

Başkentgaz ve Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, konutlarda doğalgazın güvenli kullanımını sağlamak üzere ücretsiz denetime başladı. Abonelere tesisattaki kusurları gidermeleri için 15 gün süre verilecek.

Ankara'da yeni binalarda doğalgaz sorunu yaşanıyor!

Başkentgaz, doğalgaz servis hattı bağlantısı için Büyükşehir'e ödemesi gereken asfalt ücretini müteahhitlerden talep etti. Bu durum ise yüzlerce yeni binanın gaz sorunu ile karşı karşıya kalmasına neden oldu

ankara beypazarı doğalgaz Haberi

ankara beypazarı doğalgaz


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın yoğun mesailerle bürokrasiyi hızlandırarak tamamlanması için çalıştığı Doğalgaz Projesinde önemli aşamalar kat ediliyor. Sarıoba-Beypazarı arasında döşenecek borular yüklenici firmanın Kırbaşı yolu üzerine kurduğu şantiyeye getirildi. Kısa zamanda başlayacak boru döşeme işlemleri ile proje hızla tamamlanacak.


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ilçemiz için çok önemli olan bu projemizde geldiğimiz nokta sevindirici, bütün bürokratik engelleri aşarak ilçemize bu hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Allah nasip ederse önümüzdeki kış ilçemizin bazı lokasyonlarına doğalgazı vermiş olacağız. İlçemiz için hayırlı olsun dedi. 



Beypazarı...