26 / 04 / 2024

Ankara Bulvarı trafiğe kapatıldımı

Ankara Bulvarı trafiğe kapatıldımı

Ankara Bulvarı'nın 5. İdare Mahkemesi'nin kararıyla bugün saat 03.00'ten itibaren kapatılması, sabah işlerine yetişme telaşındaki vatandaşların tepkisini çekti.

Yarın bazı yollar trafiğe kapanacak! İşte detaylar!

Valilikten açıklama geldi. Ankara’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İşte detaylar!

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bugün işte bu yollar trafiğe kapatılacak!

Ankara ve İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte İstanbul ve Ankara'da trafiğe kapatılacak o yollar...

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı gerçekleşti! 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun bazı kesimleri trafiğe açıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarının bazı kesimleri trafiğe açıldı. Proje Müdürü Selim Sönmez, "Bugün açılan 50 kilometre otoyol, 41 kilometre bağlantı yoludur." diye konuştu...

Kuzey Marmara Otoyolu 2020'de trafiğe açılacak!

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada "Kuzey-Marmara Otoyolu'nu 2020'de bitirerek trafiğe açmış olacağız." dedi.

Kop Tüneli'nin bir kısmı 2020'de trafiğe açılacak!

Bayburt Milletvekili Fetani Battal, yapımı devam eden çalışmalarla ilgili açıklamada bulunarak, Kop Tünelinin bir kısmının 2020'nin sonunda trafiğe açılacağını söyledi.

Mülk sahibi olduklarını söyleyen bir grup Pamukkale yolunu trafiğe kapattı!

Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan kara yolu, mülk sahibi olduklarını öne süren bir grup tarafından trafiğe kapatıldı. Yola 'Tapulu özel mülkiyettir, girilmez' yazısı asıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda büyük gün! Trafiğe açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yer alan bazı viyadük ve yollar bugün saat 23.59 itibarıyla trafiğe açılacak.

Dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli trafiğe açıldı!

2015 yılında Mila Dağı'nda inşasına başlanan dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli 26 Nisan Cuma günü trafiğe açıldı.

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Antalya'da 'tapulu arazim' diyen kişi yolu trafiğe kapattı!

Antalya'nın Serik ilçesinde, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia eden kişi açtığı davayı kazandı, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı.

Ankara Bulvarı trafiğe kapatıldımı Haberi

Ankara Bulvarı trafiğe kapatıldımı

Ankara Bulvarı'nın 5. İdare Mahkemesi'nin kararıyla bugün saat 03.00'ten itibaren kapatılması, sabah işlerine yetişme telaşındaki vatandaşların tepkisini çekti.


Ankara Bulvarı'na açılan Etimesgut Hava Hastanesi, Ümitköy ve Çiftlik kavşaklarında, trafiğin yoğun oldu sabah saatlerinde, yolun kapalı olduğu yazısıyla karşılaşan vatandaşların, yolun kapatılması kararının alınmasında etkili olan kuruluşlara serzenişte bulundukları görüldü.


Ulaşıma büyük rahatlık getiren Ankara Bulvarı'nın çok büyük paralara mal olduğunu ve bu paraların kendi ödedikleri vergilerle karşılandığını dile getiren vatandaşlar, yolun bir an önce açılmasını istedi. Yolun kapalı olduğunu gören otomobil sürücülerinin telaş içinde hangi yolu kullanacakları konusunda bilgi almaya çalıştıkları gözlendi.


Kavşaklarda çalışan görevliler, zaman zaman itirazlarla karşılaştıklarını ancak mahkeme kararı nedeniyle ellerinden bir şey gelmediğini ifade etti.


Başkentte ulaşımı büyük ölçüde rahatlatan Ankara Bulvarı, 5. İdare Mahkemesinin Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ)...