25 / 04 / 2024

ankara büyükşehir belediyesi ihaleleri

ankara büyükşehir belediyesi ihaleleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir'den 210.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak İmrahor'daki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Eylül'de gerçekleşecek..

Ankara Büyükşehir'den 14 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya ve Yenimahalle'deki 4 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 5 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Ankara Büyükşehir'den 88.2 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ve Yenimahalle'deki 5 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek..

Ankara Büyükşehir'den 53.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa hissesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Mahallesi'nde bulunan 3 arsadaki hissesini ihale ile satıyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Ankara Büyükşehir'den 48.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya İlçesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Nisan'da gerçekleşecek..

Ankara Etimesgut ve Yenimahalle'de satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Etimesgut ve Yenimahalle'de bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 24 milyon 210 bin 559 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 55.6 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören ve Yenimahalle'de bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplam bedeli 55 milyon 662 bin 385 TL olarak belirlenen taşınmazların ihaleleri 4 Haziran 2015'de gerçekleşecek.

Ankara Çayyolu'nda 7.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çankaya ilçesine bağlı Çayyolu Mahallesi'nde 7 milyon 809 bin 750 TL tahmini bedelle arsa satışı ihalesi yapılacak. İhale 16 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 adet dükkanı ihale edecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya Portakal Çiçeği mevkiinde yer alan 25 adet dükkanın ihalesini 14 Mart 2013 tarihinde yapacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, binlerce emekliye 1000 liralık destek verecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklar yaşayan ve sosyal yardım alma şartlarına uygun 18 bin 854 emekliye dördüncü kez 1000 liralık destek ödemesi yaptığını açıkldı. İşte haberin ayrıntıları...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi 30 adet konutu satışa çıkardı! 4+1, 3+1 ve 2+1 Ankara'da hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'ndan Çankaya İlçesinde yer alan Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesinde konumlanan 30 adet konut ve 1 adet dükkan satışı yapacağını ilan edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ankara büyükşehir belediyesi ihaleleri Haberi

ankara büyükşehir belediyesi ihaleleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 22 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Söz konusu gayrimenkkullerin alanları 593 metrekare ile 10 bin metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre gayrimenkuller için ödenecek en düşük muhammen bedel 1 milyon 27 bin TL, en yüksek muhammen bedel 13 milyon 389 bin 750 TL olarak belirlendi.

Ödenecek geçici teminat bedellerinin 36 bin 313 TL ile 401 bin 692 TL arasında değiştiği ihaleler 26 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.
 

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Belediyemize ait ve mülkiyeti Maliye Hazinesine ait / Maliye Hazinesinin hissedar olduğu, satış yetkisi Belediyemize ait aşağıdaki listede
ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası, muhammen bedeli,...