20 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Gayrimenkul Satışı

Ankara Büyükşehir Gayrimenkul Satışı

PORTAŞ, Ankara ili, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 5 gayrimenkulünü satışa sunuyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? Gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Ankara'da 69 milyon 825 bin TL'ye satılık 6 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti hazineye ait 6 adet arsa için satış kararı aldı. Arsaların muhammen bedeli 69 milyon 825 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 11 gayrimenkulü kiraya verecek! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkentte yer alan 11 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkullerin kira süreleri 3 yıl, 5 yıl ve 10 yıl olarak belirtildi.

Ankara Büyükşehir'den, arsa, dükkan ve 2+1, 3+1, 4+1 konut satışı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 29 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara'da satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı'nda yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir 5 gayrimenkul satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çubuk ilçesi Yazır Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 18 gayrimenkul satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 18 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 20 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir Gayrimenkul Satışı Haberi

Ankara Büyükşehir Gayrimenkul Satışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki PORTAŞ Proje İnşaat Taahhüt tarafından, Ankara ili, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 5 gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkuller, 1 adet konut, 1 arsa, 1 kreş ile spor tesisi ve ticari alandan oluşuyor. 

Gayrimenkullerin satış ihalesi 7 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te, Büyükesat Mahallesi Uğur Mumcunun Sokağı No:6 Çankaya'da gerçekleştirilecek. 

Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? Gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte yatırımcıların merak ettiği tüm ayrıntılar...

PORTAŞ Proje İnşaat tarafından satışa sunulacak olan konutun büyüklüğü 150, arsanın büyüklüğü 34 bin 625, kreşin büyüklüğü 448 metrekare olarak belirlenirken; spor tesisinin alanı 6 bin 427, ticari alanın büyüklüğü ise 3 bin 296 metrekare olarak açıklandı. 

3+1 şeklinde tasarlanmış olan konutun fiyatı 3 milyon 300 bin TL olarak...